11.11.2010

Torstai

Joku on teipannut ympäri lähiötä lappuja joissa lukee että valokuvaa vastaava kissa on nähty ja puhelinnumero. Mitään valokuvaa ei tietenkään ole lappujen lähettyvillä.

Loskasää osoitti viimeistään että uudet saappaani olivat oikeastaan aika hyvä ostos. Ne venyivät nopeasti niin etteivät ne hankaa tai purista, niillä on hyvä kävellä ja ne ovat olleet sopivan lämpimät mutta eivät liian kuumat sisällä. Ainoa huono puoli on se että ne näyttävät rumilta farkkujen kanssa.

Meillä on töissä turvakurssi, jonne menin aika kauhuissani (pelkäsin että siellä joutuu tekemään jotain itse) mutta ajattelin että sellainen voi olla minulle hyödyllistä. Oli käytännön harjoituksia mutta niitä ei ollut pakko tehdä (ne sisälsivät myös näyttelemistä ja huutamista ja aiheuttivat niin pahan paniikin etten vain pystynyt vaikka tietysti olisi pitänyt) ja opin sen että nivusiin potkiminen ja pippurisumutteet ovat hyödyttömiä mutta että sellainen pahaa ääntä pitävä hälytin voi olla kätevä ihmiselle joka ei osaa huutaa. Ja että pitäisi pysyä rauhallisena ja poistua tilanteesta ja että täytyy toivoa etten joudu vaaratilanteisiin, olen nimittäin aika hyödytön niissä (en osaa huutaa tai juosta ja panikoin helposti ja toimin järjettömästi).

Illalla odotin bussia torilla. Joku humalainen mies kävi vuoronperään huorittelemassa kaikkia naisia. Kurssin ja yhden naisen esimerkin takia tajusin poistua paikalta ennen kuin mies tuli kohdalleni (olisin saattanut muutenkin kyllä).

2 kommenttia:

labbai kirjoitti...

Noh.. aikoinaan Kemissä oli tolpissa ilmoitus kadonneesta valkoisesta kissasta. Kuvassa oli mustahko kani tai muu jyrsijä. Kissa oli luultavasti paennut perheestä iloisesti vihellellen.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuo on aika hauska :)

Blog Widget by LinkWithin