10.11.2010

Keskiviikko

Minulla oli vapaa aamu, jonka olisin voinut käyttää johonkin hyödylliseen, esim. loppuvuoden budjetin tekemiseen. Sen sijaan tein epäonnistuneita askartelukokeiluja. Sai siihenkin aikaa kulumaan.


Sain myös tehtyä joululahja-askarteluja niin paljon että kaksi lahjaa valmistui (niiden nimet ovat Kolmas palkinto ja Punainen viiva, edellinen viittaa siihen että lusikat ovat ukkini voittamia, lehdenmyynnissä urheiluseuran hyväksi, jälkimmäinen ontuvasti kirjaan ja käsinkirjoittamiseen, merkin vetämiseen ja voisi ajatella että siihen miten merkittävä kirjoitustaito on yhteiskunnallisesti. Tai sitten se oli vain ulkonäöltään sopivin esine tauluun. Tavarat on kiinnitetty karhulangalla joka on peräisin ukkini jäämistöstä, hän oli sellaisten juttujen kauppaedustaja ja varmaan myi hyvin lehtiäkin). Mukana kuvassa joulukoristeaskartelua, josta piti tulla jtain aivan muuta.

Eilen tuli postissa yksi lahja, vielä pitäisi ommella ja kirjoa ja päällystää ja neuloa kolme lahjaa ja ehkä tehdä kolme tosi pientä vielä. Ehdin hyvin.

Lääke tuntuu vieläkin hermostuttavalta. Vietin tiistaina paljon aikaa vakuuttaen itseäni siitä että veritulppa aiheuttaisi muutakin kuin hyvin lievän päänsäryn, joka ei vaadi edes särkylääkettä.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin