2.12.2010

Torstai

Paikallistelevisio kävi työpaikallani tekemässä haastattelua työttömyydestä ja vähäosaisuudesta. Huonolla tuurilla jouduin mukaan kuvaan, paras kuvauspaikka oli ilmeisesti kapea käytävä, ainoa paikka josta pääsee yläkerrasta alakertaan. Olin menossa ruokatunnille, näin kameran, kauhistuin ja käännyin takaisin. Toivon että se päätyi leikattavaksi, jos edes osuin oikeasti kameran eteen (minusta olisi paljon nolompaa olla telkkarissa kauhistuneen näköisenä kuin työttömänä).

Olen käynyt tutkimassa joulukalenterikauppoja mutta mistään ei löydy hauskaa. Täytyy varmaan tyytyä kolmeen kalenteriin. Yksi on nimipäivälahja äidiltä (se on partiolaisten ja olen päässyt avaamaan jo monta luukkua, onneksi äitini muistutti siitä), toinen Punaisen ristin lähettämä ja kolmas Turun sanomien mainos. Se ei ole niin ruma kuin aiempina vuosina.

Juoksin ehtiäkseni kaupungilla bussiini vain huomatakseni että se oli väärä bussi. Turhaa juoksua ja vielä yleisön edessä. Oikea bussi oli joko lähtenyt etuajassa tai ei saapunut ikinä.

Uudet kengät ovat aika hyvät, harmi vain että sää lauhtui melkein plussan puolelle.

2 kommenttia:

Hilja kirjoitti...

Mä sain tuliaisena Barcelonasta joulukalenterin. Se on aika kiva, sieltä on tähän mennessä tullu lumiukkomarmeladi, kirsikka-suklaakonvehti kauniissa paperissa ja sellasia linnunmunan näkösiä suklaarakeita mitä suomessa on pääsiäisenä myynnissä. (Avasin huomisen ja ylihuomisen luukut jo etukäteen kun oon poissa, sen takia oon niin monta luukunsisältöä jo nähnyt...)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kuulostaa tosi hauskalta kalenterilta :)

Blog Widget by LinkWithin