9.2.2011

Keskiviikko

Pikkupojat bussissa olivat tainneet pelata Grand Theft Autoa tai jotain: "ajoin sen päältä ja sitten perässä oli kuusi poliisia ja räjäytin ison bensa-aseman BUM ja ne kaikki litistyivät sen alle".

Torilla heidän tilalleen nousi aikuisia pikkupoikia, jotka ehkä vähän humalassa pohtivat sitä voiko olla maailman paras jalkapalloilija ilman että kusi nousee päähän.

Kurssini hermostutti minua kauheasti, pelkäsin etten ollut valmistautunut tarpeeksi ja vaikka mitä. Suurin ongelma olivat tekniset vaikeudet (koneita oli liian vähän ja ne toimivat liian hitaasti) palautteeksi sain että olin selittänyt asiat hyvin. Eli kai se meni ihan hyvin.

En muista mitä olen kirjoittanut kurssista, jos mitään. Kyseessä oli kurssi valokuvakirjojen tekemisestä esim. Ifolorin kautta, entisessä työpaikassani. Ihan hauskaa puuhaa, sellainenkin kirjantekeminen.

Näin kaupungilla naisen, jonka hiukset ulottuivat polvien alapuolelle. Aika hienot.

Kävin kirpputorilla, jonne lahjoitin tavaroitani. Vähän epämääräisen muotoinen neuletakkini oli siellä hintalapulla "käsinkudottu. 12 euroa". Toivottavasti käy kaupaksi.

Iltapäivällä puhuin neulomisesta niin paljon että minun oli pakko ostaa kerä sukkalankaa.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin