10.2.2011

Torstai

Sain tehtyä kaiken mitä ajattelin tehdä keskiviikkona mutta en silti saanut aikaan kaikkea mitä olisi pitänyt. Niin kuin hakenut niitä vielä kolmea työpaikkaa joita lupasin hakea tällä viikolla (vastasin jo yhteen ilmoitukseen, se on niin paljon helpompaa kuin avoimien hakemusten lähettäminen). Se vähän stressaa minua.

Isäni haluaisi että ottaisin selvää Joomlasta. Voisin hyvin harjoitella kotisivuillani (kun siellä ei ole tällä hetkellä mitään), se tuntuu myös hyvältä tekosyyltä vältellä hakemusten lähettämistä. Tuntuu niin hankalalta keksiä mitä viestin osoitteeksi pitäisi laittaa.

Sää sopi hyvin luisteluun hyvin, aurinkoista ja puolet matkasta sellainen myötätuuli ettei juuri tarvinnut liikuttaa jalkojaan. Toisella radan puolikkaalla sai taistella että edes pääsi eteenpäin.

Olen onnistunut välttelemään herkkuja taas pari päivää, enemmän tai vähemmän (vähän vähemmän), niin innostuin taas leipomaan. Tai siis suunnittelemaan leipomista, lauantai on aika pian. Jotain sitruunaista, muffinssista, turkkilainen jogurtti voisi toimia kuorrutuksenkin osana.


Kaksi sukkaa, yhtä aikaa. Yhdellä pyöröpuikolla.

2 kommenttia:

anne-mari kirjoitti...

Kahden sukan neulominen samaan aikaan on science fiction minulle :D Tykkaan kovasti neuloa sukkia eika minulla ole koskaan ollut sita ns. toisen sukan syndroomaa, joten en ole tullut ajatelleeksi kokeilla neuloa niita samaan aikaan. Sen kylla tiedan, etta en tykkaa neuloa varpaista ylospain, olen kylla kokeillut... voisiko ne silti neuloa samaan aikaan jos alottaisi varresta? Myonnan olevani ajasta jaljessa mita neulontaan tulee. heh.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Varmaan voi, en ainakaan keksi miksi ei voisi. Minä en erityisesti pidä varvaskavennuksista, niin tuo varpaista aloittaminen tuntuu kätevältä ja sitä voi sovittaakin paremmin :) Nuo ovat ensimmäiset aikuisten sukat joita olen kokeillut neuloa kahta yhtä aikaa ja lanka n sen verran ohutta että luulen että niihin menee ikuisuus, näin on ehkä todennäköisempää että niistä tulee samanlaiset ja että ne edes valmistuvat.

Blog Widget by LinkWithin