9.3.2011

Keskiviikko

Kurssin viimeinen kerta oli tiistaina, se oli sen verran hyvää vaihtelua että olisin voinut jatkaakin. Teki hyvää olla ihmisten joukossa ja ryhmä oli mukava.

Kävin taas Subwayssa syömässä (ihan hyvä siltä kannalta ettei kurssi kestänyt pitempään). Työntekijä oli ehkä vähän huonokuuloinen. En välittänyt siitä että hän laittoi salaatin sijaan tomaattia (en vastusta niitä, en vain viitsi syödä niitä puoliraakoina mutta se että hän tulkitsi "veden" "eimitääksi" sai minutkin puolustamaan oikeuksiani.

Iltapäivällä kävimme luistelemassa, ehkä viimeistä kertaa tänä keväänä. Täällä alkaa tuntua jo aika keväiseltä.

Sain sen verran liikuntaa ettei laskiaispulla tuntunut aivan kauhean paheelliselta, vaikka rikkookin ruokavaliotani vastaan. Kyllä juhlapäivinä voi vähän herkutellakin. Muuten pitäisi vähän olla tarkempi, en ole syönyt viikolla karkkia tai pullaa mutta vähän liian epäterveellistä "oikeaa" ruokaa. Niin kuin vaikka vaaleaa leipää. Ja turkkilaista jogurttia.

2 kommenttia:

anne-mari kirjoitti...

Laskiainen on vain kerran vuodessa kylla sen kunniaksi voi yhden pullan syoda :)

Subway on kylla hyvaa. Lempparini on chicken teriyaki. En ole kylla kovin montaa Englannissa asuessani syonyt (nyt jo 2 vuotta) mutta jenkeissa tuli aika usein haettua. Sen kanssa on sama kuin toisen paheeni, McDonaldsin kanssa, maistui muka paremmalta kaliforniassa.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Voi olla että tämän laskiaisen kunniaksi söin yhteensä neljä pullaa, mutta kolme viikonloppuna niin niitä ei niin lasketa :)

Blog Widget by LinkWithin