10.3.2011

Torstai

Pääsin kokeilemaan cv-kurssin oppeja yhteen avoimeen työpaikkaan. En tiedä miten siinä käy mutta ainakin tällä kertaa hakemukseni pitäisi erottua (ja harmittaa että lähetin yhteen unelmapaikkaan tosi tylsän hakemuksen).

Voi olla että kurssin ohjeissa oli jotain itua, sain tunnin päästä soiton firmasta ja kutsun alustavaan haastatteluun maanantaina. Aika pelottavaa.

Sattumalta työpaikka on samassa rakennuksessa kuin se cv-kurssi, eli voi olla että Subway kuuluu ensi viikkoonkin. Nyt pitää vain miettiä mitä laitan päälle (se uusi mekko voisi olla ehkä hyvä?) ja mitä työnäytteitä otan mukaan ja miten kuljetan ne sinne, kirjoja on vaikeaa laittaa kansioon ja kangaskassi ei ole kauhean tyylikäs (paitsi jos saisin ommeltua tämän kassin, johon hankin tarvikepakkauksen aikoja sitten. Ja se on aika pieni ja aika lapsellinen eli ehkä ei kannata).

Kävelin iltapäivällä Ikeaan (sinne on vain kolmisen kilometriä), katsomaan työtuoleja ja verhoja. Tuolit olivat kaikki joko huonoja, rumia (sekä huonoja) tai hirveän kalliita, tai tuntuivat ainakin siltä. Ihan hyvä oikeastaan kun verhojen raahaamisessa kotiin oli kauhea urakka enkä ollut oikein suunnitellut miten saisin tuolin kuljetettua (muuta kuin katsonut netistä taksin numeron), mutta en tiedä mitä teen nyt kun kuitenkin tarvitsen uuden tuolin. En haluaisi vaivata isääni kuskiksi, kun tuntuu että olen muutenkin liian riippuvainen vanhemmistani. Ja muista ihmisistä. Ajokortista olisi välillä hyötyä. Verhot kuitenkin löysin, valkoiset makuuolohuoneeseen (eivät paksuimmat mahdolliset, niiden kangas oli tosi ankeaa) ja puita keittiöön.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suunnittelemasi vaatetus kuulostaa hyvältä. Ei varmaan kannata alkaa panikoimaan kassin kanssa nyt, vaan keskittyä tosiaan siihen, että mitä sinne vie näytille.

seeds kirjoitti...

Jos Uusi Mekko tarkoittaa sitä harmaata joka sinulla oli viimeksi tavatessamme, niin se voisi tosiaankin olla oikein hyvä :) Erityisesti jos asussa on sen lisäksi myös joku värikkäämpi elementti.

Onnea haastatteluun!

annakaisu kirjoitti...

Onnea haastattelukutsusta! Hienoa! Minustakin se tekemäsi mekko on oiva valinta haastatteluun. Siihen sopisi kivasti vaikka jokin huivi kaveriksi, mutta oletkohan yhtään huivityyppiä?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Anonyymi, pitäisi kyllä olla koottuna joku portfolio tälläisiä tilanteita varten että olisi helpompi päättää.

Seeds, juuri se mekko, ajattelin päälle vihertävää neuletakkia, se kyllä tarvitsee vähän väriä.

Annakaisu, luulen että tuntisin itseni aika oudoksi huivissa, en ole käyttänyt muita kuin villaisia lämmittämiseen ja luulen että haastattelussa on hyvä tuntea itsensä mukavaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea haastattelukutsusta!

Nimenomaan kuulostaa hyvältäse mekko ja tuo sinun ajatus, että pitää tuntua mukavalta.

Kovasti tsemppiä, siihen, että saat päätettyä, mitä viet. Jos saa yrittää neuvoa, niin luota sellaiseen vaistoosi ja ekaksi mieleen tulevaan. Sitten jää aikaa rentoutuakin, kun päätökset on tehty.

Usko itseesi ja mene sellaisena kuin olet. Ainakin tämän blogin perusteella osaat tehdä tyylikkäitä töitä ja vaikutat mukavalta henkilöltä. USko siihen, että he haluavat juuri sinut siihen työhön! :)


eka anonyymi

anne-mari kirjoitti...

Vau! Onnea haastattelu kutsusta minultakin!

Anonyymi kirjoitti...

Siisti, neutraali vaatetus ja materiaalit mukaan jossain siistissä kassissa. Minusta sinulla on hyviä kasseja jo aika paljon, joten ei varmaan kannata lisätä paniikkia uuden kassin ompelulla juuri nyt :)

t. Maria

Tuomas Korppi kirjoitti...

Miten ihmeessä CV:n laatimisesta saa kurssin aikaiseksi?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Anonyymi, kiitos, yritän.

Anne-Mari, kiitos :)

Maria, luulisi että minulla olisi kauheasti kasseja mutta ei mitään siistiä, muuta kuin se uusi rantakassi joka ei ehkä ihan sovi.

Tuomas, helposti, tosin se oli vain kolmen päivän kurssi. Ensin oli yleistä työnhausta, sitten oli ideointia siitä miten voisi tehdä erottuvan cv:n jossa on mukana joku Flash-animaatio, sitten oli henkilökohtaisia keskusteluita ohjaajan kanssa, sitten oli valokuvien ottoa ja sitten taas vähän teoriaa ja käytännön asioita.

Blog Widget by LinkWithin