12.5.2011

Perjantai

Seuraan kiinnostuneena kenkieni matkaa halki Euroopan. Keskiviikkona ne lähtivät Ruotsista ja torstaina ne olivat Tanskassa. Arvioitu saapumisaika on ensi viikolla, saa nähdä missä muualla ne vielä käyvät.

Sain pyöräni vielä huollosta ja voi olla että se on nyt kunnossa. Toivon mukaan. Vähän pelkään että se hajoaa taas mutta kotimatka oli aika hauska.

Aurinkorasvasin itseni aamulla huolellisesti, kasvoihin tosi vahvaa ja ruumiiseen vähän kevyempää ja huuliin vielä yhtä. Ja lähdin bussilla kaupunkiin ja taivaskin oli pilvessä. Sitten unohdin koko auringon ja istuin lounaalla ulkona ja sitten vielä pari tuntia kahvilla hyvässä seurassa jokirannassa (CaféArtilla on ehkä kaupungin miellyttävin kahvila ja niin hyvän näköisiä leivonnaisia että seisoin tiskin edessä varmaan viisi minuuttia kun en osannut päättää (torstaina heitin dieettini jokeen, olin kolmessa pullatilanteessa).

Minun oli tarkoitus kirjoittaa torstaillekin jotain mutta olin keskiviikkona kipujen kourissa (tai väsymystokkurassa tai sekä että) ja hukkasin koko päivän. Työttömyyden hyviä puolia sekin että niin voi käydä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Uteliaana kysyn: mistä nettikaupasta ostit kengät ja minkälaiset? Onko ilmainen toimitus? Tuo aiempi linkkisi ei toimi.

t. Maria

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Vagabondilta, on ilmainen toimitus. Täytyy tarkistaa tuo linkki, kiitos kun sanoit.

Blog Widget by LinkWithin