16.5.2011

Maanantai

Sain kuulla että ellei jotain kauheaa ja odottamatonta tapahdu (niin kuin luultavasti tapahtuu) niin aloitan työharjoittelun kesäkuussa. Ja jos se menee hyvin niin jatkan työntekijänä, sijaisena. (Silloin olisin päässyt urakehityksen seuraavalle asteelle, keikkatöiden ja työllistämisen kautta määräaikaiseen työhön).

Se ei oikein tunnu todelliselta mutta aloin jo vähän hermostumaan asioista joista aina hermostun. Kuten siitä miten hoidan lounaan. Se on aina pelottavinta työpaikoissa.

Olin vähän suunnitellut pyöräretkeä Naantaliin kun pyöräni on ainakin toistaiseksi hyvässä kunnossa ja yksi kansi hyötyisi Naantalin kirkon tornin valokuvasta (malliksi). Sää oli sitä vastaan, ei oikein tehnyt mieli pyöräillä kylmässä sateessa. Sen sijaan kävin muun muassa kaupungilla katsomassa design-myyjäisiä ja Kymenlaakson Turun valloitusta. Kouvostoliitto-tuotteissa näytti olevan hienoja printtejä mutta en kyllä taitaisi kehdata kulkea sellaisessa kaupungilla. Sää ei oikein suosinut Kymenlaaksoakaan. Ja sitten törmäsin sattumalta isääni ja äitipuoleeni kaupungilla, siitä seurasi mukava kahvihetki.

2 kommenttia:

annakaisu kirjoitti...

Onnea harjoittelu- ja työpaikasta! Heinoa!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos, vähän kyllä kauhistuttaa :)

Blog Widget by LinkWithin