17.5.2011

Tiistai


Uudet kenkäni saapuivat (heti aamusta, tuli vähän kiire laittaa vaatteet päälle kun minulle soitettiin) ja olen aika tyytyväinen. Hinta on sama kuin tavallisissa kaupoissa, verkkokaupassa mainittiin jotain toimituskuluista mutta minulta ei peritty niitä (ja jossain sanottiin että free shipping). Toimitus oli kohtuullisen nopea, nelisen arkipäivää (saman verran meni suunnilleen kun tilasin syksyllä kengät suomalaisesta verkkokaupasta) ja sain seurata kenkien matkaa FedExin kautta, tosin sivun mukaan kengät olivat vielä Tanskassa kun ne olivat jo jalassani (tunnen kummaa kiinnostusta siihen miten paketit matkaavat ympäri maailmaa). Kengät oli pakattu hyvin ja niiden mukana tuli hyvällä suomella kirjoitettu ohje tuotteen palauttamisesta tai vaihtamisesta (palautukset lähetetään tai viedään Helsingin liikkeeseen).

Ja kengät ovat aika sievät, aivan minun tyyliseni.

Olen harkinnut myös herätyskellon ostamista (jos oikeasti pääsen töihin niin en luota puhelimen herätykseen). Sen ei luulisi vaativan harkintaa mutta on yllättävän vaikeaa löytää herätyskello, jossa on tarvitsemani ominaisuudet ja joka ei ole ruma. En tarvitse kelloa niinkään heräämiseen vaan enemmänkin siihen että tiedän yöllä että minun kannattaa yrittää vielä nukkua, jos kello on vaikka kolme (kuudelta voi jo nousta ylös) ja siihen tarvitsee valoa. Löysin yhden tosi sievän, joka sopisi hyvin sisustukseeni mutta siinä on vain pimeässä hohtavat viisarit, joista ei ole juurikaan apua. Toisessa olisi valo mutta se ei ole lainkaan niin sievä. Toisaalta en tee mitään kellolla jota en voi käyttää (siihen tarkoitukseen minulla on jo vedettävä herätyskello, joka pitää niin kauheaa meteliä ettei sitä viitsi pitää käynnissä).

Yritän päästä eroon puhelimesta sängyn vieressä, nyt se toimittaa herätyskellon virkaa mutta on aivan liian helppoa herätä viideltä ja ajatella että katson vain nopeasti mitä Facebookissa on tapahtunut ja sitten huomaan että kello on seitsemän enkä saa enää unta. Jos minulla olisi herätyskello voisin pitää puhelinta öisin huoneen toisella puolella missä se ei olisi kiusaamassa minua.

Iltapäivällä posti toi lisää nettiostoksia, viisi metriä viskoositrikoota Englannista hinnalla jolla Suomesta saa ehkä kaksi. Tarkoitus on tehdä t-paitoja urakalla, tosin yksi kankaista on sen verran paksua että soveltuu ehkä paremmin hameeksi (halusin kokeilla erilaisia vahvuuksia ja pintoja ja kokeilla tuota kauppaa). Toivon että saan tämän viikon työt tehtyä alkuviikon aikana niin voin käyttää loppuviikon ompeluun, yksi hamekin odottaa tekemistä ja sille saattaa olla käyttöäkin loppuviikosta.

7 kommenttia:

Mari Koo kirjoitti...

Kengät näyttävät tosi kivoilta! Ja kiva kuulla, että ostaminenkin onnistui noin hyvin.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä olin vähän yllättynyt miten helposti ostaminen sujui, vaikka noin sen pitäisikin tietysti mennä.

István kirjoitti...

Niissä on jotakin sadunomaista ja mystistä, aivan kuin kengillä olisi ihan oma tarinansa. Hienoa!

Kiva, että kauppa meni vaivattomasti. Mulla on joskus ollut hitaasti ratkeavia ongelmia joidenkin nettiostosten kanssa.

seeds kirjoitti...

Mistä tilasit ne englannista tulleet kankaat?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

István, minulla on ihmeen hyvät kokemukset nettikaupoista, vaikka olen tilannut kaikenlaista ei vastaan ole tullut yhtään huijaria tai jäänyt mieleen rikkimennyttä tuotetta tai muuta. Yhden kirjan saapuminen kesti tosi kauan, mutta se taisi olla Suomen postista johtuvaa.

Seeds, tällaisesta kaupasta: http://stores.ebay.co.uk/infashionfabrics Siellä näyttää olevan eniten ehkä tekokuituja mutta muutakin ja nuo kankaat olivat minusta aika hyviä, ehkä vähän ohuita mutta eivät sen ohuempia kuin Eurokankaassa, vähintään samanlaista laatua elleivät parempia.

Anonyymi kirjoitti...

Minä sain mieheltäni syntymäpäivälahjaksi kellon, jossa on myös radio. Olen testannut ja siihenkin herää vaikka se on laitettu todella hiljaiselle. Mikä tärkeintä, se heijastaa kellonajan kattoon. Olen sijoittanut sen niin, ettei tarvitse kuin avata silmät ja katsoa suoraan kattoon, sulkea silmät ja jatkaa nukkumista.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kengät. Oma jalkani on 38 ja 39 välimaastossa, joten kengät pitäisi aina sovittaa. Usein käy niinkin, että 38 on liian pieni ja 39 liian iso.

Blog Widget by LinkWithin