27.5.2005

Minä, taas.Pidän tästä kuvasta, lähinnä sen takia että se ei näytä minulta eikä kukaan siitä ehkä minua tunnista. En kyllä tiedä mitä väliä tunnistamisella olisi, en ole kirjoittanut tänne mitään todella noloa ja ehkä olisi vain hyvä että vanhempani ja muut ihmiset joiden en haluaisi tätä lukevan näkisivät mitä ajattelen. Jonkun blogin kommenteissa oli paras syy nimettömyyteen, en halua että mahdolliset työnantajat lukevat neitsyyden menetyksestäni.
Mutta tuosta kuvasta pidän ja jos joku minut sattuisi tunnistamaan saa sanoa. Hyvin epätodennäköistä se kyllä olisi, varsinkin kun oikeassa elämässä minulla on silmälasit.

7 kommenttia:

Jani kirjoitti...

Vaikka nimetön näennäisesti oletkin, eivätkä hakukoneet välttämättä nimeäsi tähän blogiin yhdistä, niin tiennet kai, että tietotekniikantaitoiselle ihmiselle ei nimesi löytäminen näiden kuvien avulla ole kovinkaan vaikeaa?

(Ihan vaan sen varalta ajattelin tiedustella, että se onkin vahinko. Voin kertoa tarkemmin, jos niin on, etkä tiedä, mitä tarkoitan.)

Hyvä kuva kumminkin :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tiedän että nimeni löytyy. Pystyykö sen jotenkin piilottamaan?
Yritän luotta siihen etteivät ihmiset yritä ottaa nimeäni selville :) Ja ei kai sillä ole niin väliä, ehkä haluankin että minut tunnetaan.
Yritin saada kuvia tänne jonkun Bloggerin neuvoman palvelun kautta mutta se ei toiminut ja muutakaan paikkaa en keksinyt.

Sedis kirjoitti...

Jes, kyllähän sinä hieman eri näköinen olet kuin kotisivuillasi.

Ihminen on utelias.

Jani kirjoitti...

Ei, eihän me tietenkään sitä nimeäsi selville oteta, ketäs sellainen nyt kiinnostaisi... *köhöm*

VillagePhotosin ja Imagehosting.us:n tapaiset palvelut sallivat hotlinkkauksen (eli niitä kuvia voi käyttää saitin ulkopuolellakin). Semmoiseen kun kuvan nakkaat niin saat sieltä url:n joka ei ole yhtä paljastava.

Tosin niissä on yleensä siirtokiintiöt (tietty määrä dataa per vuorokausi), joten jos sinulla on hurja määrä kävijöitä täällä niin loppupäivästä kuvat saattavat jäädä näkymättä. Siinä mielessä tuollainen oppilaitoksen tarjoama webtila on parempi ja luotettavampi, jos sen paljastavuus ei ujostuta (ja mitäpä sitä turhia ujostelemaan).

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kokeilen nyt tuota Villagephotosia. Kiitos. Jos näyttää siltä että siellä on liian paljon liikennettä siirrän sen takaisin.

Kotisivujen kuva taitaa olla melkein kolme vuotta, tai ainakin kaksi, vanha. Sivuillekaan ei ole tapahtunut mitään pariin vuoteen. Pitäisi tehdä kokonaan uudet ja en jaksa ja sitten kun valmistun pitäisi taas tehdä uudet, helpompi odottaa ensi kevättä.

(ja etten olisi sortunut aivan ujouteen on vanha kuva edelleen koulun palvelimella).

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Oli tuosta kuvan laitosta se etu että normaalin kahden tai kolmen sijaan kotisivuillani on vierailtu tänään 21 kertaa, aivan ennennäkemätön kävijävyöry. oikeasti pelottavaa :)
Mutta hauskaa että joku lukee.

velikulta kirjoitti...

Voi, minä en ennättänyt
urkkimaan kuvaosoitteita.

Laita ihmeessä kotisivulinkki
jonnekin kaikkien nähtäväksi!
Mitä niitä piilottelemaan jos
olet niiden eteen vaivaakin nähnyt! :)

Blog Widget by LinkWithin