10.6.2005

"ATM"

Varoitus: Tässä kirjoituksessa käytetää termiä ATM kuvaamaan oikeasti kamalaa miestä eikä seurustelematonta. Pahoitteluni.

Ymmärrän sen logiikan jonka mukaan oikea ATM on aivan kammottava eikä kiltti ja ujo poika joka ei ole vain löytänyt naista. Kun kerta ATN:kin on ihan hirveä akka ja sellaiset naiset jotka eivät kelpaa miehille vaikka olisivat raittiita ja mukavia ovat jotenkin itse syypäitä niin ehkä jotkut ATM:tkin ovat yksin samasta syystä kuin minä, ovat vain ujoja eivätkä uskalla tutustua toisiin samanlaisiin, jos he ovat edes kiinnostuneita kaltaisistaan.

Mutta ei minun tuosta pitänyt kirjoittaa vaan aivan kauheasta miestyypistä josta kuulin tänään ja joka on niin kaukana mielenkiintoisten miesten listalla etta on minun silimissäni ATM. Täällä kiltissä ja suvaitsevaisessa länsieurooppalaisessa sivistysvaltiossa on seura, oikeastaan osakunta, joka tuottaa tulevaisuuden johtajia. Siinä ei kai ole sinällään mitään pahaa mutta heidän keinonsa ovat kyseenalaiset. Tulevat jäsenet käyvät läpi kidutuksen jonka seurauksena he kunnioittavat johtajiaan ja ovat kuolemaan asti uskollisia tovereilleen. Osakunnassa on naisiakin mutta heistä tulee lopulta johtajien vaimoja, ei johtajia. Sitä odottaessaan he harrastavat seksiä osakuntapoikien kanssa ja sietävät sukupuolista häirintää ja jopa raiskauksia. Viina auttaa kestämään ja ilmeisesti he eivät ole erityisen fiksuja, ei sillä että se oikeuttaisi kohtelun (ilmeisesti kuka tahansa joka selviää lukiosta voi mennä yliopistoon). Pojat oppivat käyttämään tyttöjä hyväkseen ja sen että statuksella saa naisia. Heidän kaikki vapaa-aikansa kuluu omissa joukoissa ja he eivät juuri opiskele. He juhlivat koko ajan.
Tuo ATM on siis itsevarma öykkäri joka uskoo saavansa kenet tahansa sänkyyn ja joka viettää vapaa-aikansa humalassa ja on tuskin kiinnostunut kirjoista tai mistään kivasta.

Ajatus tuollaisesta elämästä saa minut huonovointiseksi.
Varsinkin tieto siitä että he johtavat maata tulevaisuudessa ja että tämänkin hetken eliitti muodostuu heistä.

Hyvä johtaja ei ole sadisti.

(minua on aina inhottanut kaikki mopokasteet ja muut enkä ole niihin ottanut osaa. Mitä nautintoa saa siitä että kiusaa toisia? Minua ärsyttää että kiusaus tapahtuu henkilökunnan hyväksynnällä ja usein kannustuksella)

3 kommenttia:

Lord Boredom kirjoitti...

Olin koko ajan siinä käsityksessä, että puhut armeijasta, mutta ilmeisesti tarkoitatkin oikeasti jotain opiskelijajuttuja? Niin kuin moderneissa amerikkalaisissa nuortenelokuvissa on niitä, öh, järjestöjä, mitä lie Alpha Beta Gamma Omegoja nyt ovatkaan. Juuri niitä, joiden kokoontumiset (bileet) koostuvat öyhötyksestä ja öykkäröinnistä.

Oikeastihan en minä tiedä niistä mitään, mutta joskus ihmettelen suomalaisiakin opiskelijarientoja; Niitä riittää varsinkin alkusyksystä ja vapun aikaan, enkä tajua, kuinka niissä säännöllisesti käyvät edes ehtivät opiskella. Kummasti kuitenkin esim. AMK-kaverini, ex-nörtit joista on tullut opiskelijajuoppoja, ovat suoriutuneet ihan rivakkaan tahtiin ja käsittääkseni ihan kohtuullisen hyvinkin.

Hmm. Ja vielä kun luin tekstistäsi lopun, niin kuinka niistä osakuntalaisista tulee muka johtajia? Onko se joku juttu että vain osakuntalaisista voi tulla johtajia, vai onko se niissä syntyvä röyhkeys ja maine niitä edellytyksiä?

tpjs kirjoitti...

Näkymättömän tytön kriteereillä ATM on siis se, mikä virallisessa markkina-arvoteoriassa on YTM? Ehkä tämän maailman ATM:illä on vielä toivoa. :)

Lordille johtajan hommista, ainakin Suomessa on joskus ihan pirua päästä alansa töihin, jos sattuu olemaan paperit "väärästä" koulusta. Ainakin saa kovasti perustella, että miksi opiskeli siellä eikä täällä. Johtajan hommissa on varmaan vielä tarkempaa.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Juuri sellainen Alfa Beta Gamma -juttu. Johtajia heistä tulee koska tärkeät ihmiset ovat yleensä itsekin porukkaan kuuluneet ja palkkaavat samanlaisia. He pääsevät heti hyviin töihin, tiedän yhden tytön joka ei löydä töitä pätevyydestään ja bisnespersoonastaan huolimatta koska ei ole jäsen.

Blog Widget by LinkWithin