10.6.2005

Meemi

Ajattelin etten tälläisiä tee mutta koska nimeni on mainittu niin totta kai minun pitää yrittää.

Kuusi lempibiisiä on tällä hetkellä aika vaikea tehtävä varsinkin jos niiden pitäisi olla sellaisia mitä koneella soi jatkuvasti. Vaikeaa se on koska a) koneeni sijaitsee musiikkinsa kanssa Euroopan toisella laidalla ja b) koska en ole juuri kuunnellut musiikkia tänä këväänä. Tulin tänne mukanani kannettava cd-soitin ja kuusi levyllistä sekalaista musiikkia. Yhden olen lahjoittanut pois, muita en ole juuri kuunnellut. En jaksa miettiä kaikkien aikojen suosikkilauluja joten tässä on musiikkia jota olen täällä kuunnellut:
1. The Beatles: Eleanor Rigby (päätyi jopa yhden koulutyön aiheeksi)
2. Peter, Paul & Mary: Leaving on a Jet Plane
3. The Animals: House of the Rising Sun (tai joku muu)
4. Simon & Garfunkel: Richard Corey
5. Lauluyhtye Rajaton: Laulu oravasta
6. Catatonia: Nothing Hurts

Suosikkilaulujen listaaminen on yhtä vaikeaa kuin suosikkikirjojen ja sitä pitäisi miettiä todella tarkkaan joten päädyin listaamaan kuusi ensin mieleen tullutta. Se että ajattelen niitä tarkoittaa kai sitä että pidän niistä. Nuo eivät kuvaa musiikkimakuani vaan enemmän mielentilaani.

1 kommentti:

minh kirjoitti...

Heip, taitaa olla 1. kommenttini tänne, vaikka olen lukenut kyllä pitkään. Eleanor Rigby on minunkin B-suosikkini. Muuten en pidä ko. bändin biiseistä. Ystäväni Irlannissa sai tytön ja oli naimisissa Selby-sukunimisen miehen kanssa ja tytöstä tuli Eleanor Selby, eikö olekin vähän kuin Rigbyn Eleanor?

Sitten noista ATM- ja YTN-sun muista jutuista: meillä oli koulussa vain "hiirulaisia", "hikareita", "hulluja" ja suosittuja. Minä olin vuosia hullu-minh puolelle Helsinkiä. Ihmiset sanoivat minua hullu-minhiksi kun muutkin sanoivat ja pitivät minua oikeasti hulluna.
Minulla on ystävä(37v) joka on Turun läheltä kotoisin. Häntä sanottiin hullu-Minnaksi niin kauan kuin hän siellä asui. Hän oli "hiirulainen", eikä uskaltanut käydä uimahalleissa, oli köyhästä alkkis-perheestä ja aina yksin. Mutta hän kuuluu niihin ihmisiin, jotka "puhkesivat kukkaan". Nykyään näkyy bussien kyljissä ja kaikenmaailman lomaesitteissä mallina, miehet jahtaavat häntä(hän ei huoli, kun on parempaakin tekemistä), hän on kaunis kuin mikä ja aina, kun menemme Turkuun, kuuluu kuiskintaa"tuolla on tuo hullu-Minna. Miten siitä on tullut tuollainen ja miksi kaikki miehet jahtaa sitä?".Ai että tekee hyvää Minnan puolesta.
Itsestäni tiedän, että "hullu"-etuliite tuli siitä, kun olin yksin, omissa ajatuksissani ja puhuin itsekseni. Sitten minusta tuli punkkari enkä ottanut enää turpaani. Ihmiset muuttuvat. Olisi kiva olla ollut joskus nörtti-hikari-hiirulainen, eikä kaikkien osoittelema hullu. Mutta hyvää vointia missä ikinä lienetkin.
-minh-

Blog Widget by LinkWithin