10.4.2006


Eilen löytäessäni päiväkirjani löysin myös muita aarteita, esimerkiksi paperipussin (peräisin Victor Barsokevitsch -valokuvakeskuksesta, kiinnostava paikka), jossa oli kaksi postikorttia, vanha passikuva ja kuusi väridiaa, kaikki esittivät maisemia, jossain tuntemattomassa maassa (Norjassa?). Isäni on kuvannut diafilmille ja olemme olleet lomalla Pohjois-Norjassa kymmenisen vuotta sitten, ehkä kuvissa ei ole mitään mysteeriä. Silti ne tuntuvat mukavan salaperäisiltä.
onneksi uusi skanneri ymmärtää dioja, ihan tarpeeksi hyvin.

Kevät etenee uskomattoman nopeasti. Mistään vihreästä ja kasvavasta on turha vielä haaveillakaan mutta tiet ovat suurimmaksi osaksi lumettomia ja tuoksuu kostealle maalle ja sataa vettä eikä lunta.

Sain tänään tehtyä rästitöitä, aloitettua opintotukihakemusprosessin (se ei ole yksinkertaista, siihen pitää liittää henkilökohtainen opintosuunnitelma ja työharjoittelusopimus on hyvä olla allekirjoitettuna, koulutussihteerimme sitä kaipaa eikä Kela, ainakin kaipasi viimeksi) ja ehkä siirrettyä opinnäytetyöni nauhalle (en onnistunut katsomaan sitä mutta ohjelma väitti että Recording successful).

Vesijumpassa herää outoja ajatuksia, kuten "onko tämä muka rankka jumppa?" (se oli). En minä ole ryhmän hyväkuntoisin tai paras ja teen koko ajan typeriä virheitä (kun en näe enkä kuule siellä kovin hyvin) mutta kaipaan jotain vähän rankempaa kuin "nostelkaa polvianne mahan lähettyville". Minä saan nostettua polven melkein leukaan, kaipaan vähän enemmän haastetta. En edes hengästynyt.
Vuosi sitten minun olisi ollut hyvin vaikeaa kuvitella että käyn vapaaehtoisesti ja yksin uimahallissa, että riisuudun muiden nähden ja vielä valitan siitä että jumppa ei ole tarpeeksi rankka. Kummallista.

6 kommenttia:

-TC- kirjoitti...

Tiedätkö, tuo teksti on aivan kamalaa lukea tuon värisenä tuon väriseltä taustalta..

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Korjasin kontrastia, se on kyllä ollut tehtävien asioiden listalla mutta muut ovat olleet tärkeämpiä. En olisi kyllä sanonut sitä aivan kamalaksi, vaikka se siniharmaa olikin aika epämiellyttävä. Aivan kamala vaatisi päänsärkyä aiheuttavia väriseviä värejä. Toisaalta nykyinen ulkoasu on aivan kamala punaviher-värisokeille, pitää varmaan muokata sitä jos ehdin.

norsis kirjoitti...

Kun asuin vielä Oulussa, kävin toisinaan vesijumpassa. Siellä kun on niin kiva, kun ne kuuluu samaan hintaan ja niissä käy muitakin, kuin mummoja (täällä Myyrmäessä ne maksaa mansikoita ja niissä ei oikeasti käy, kuin mummoja). Ei ne minustakaan ikinä raskailta tuntuneet.

Nykyään käyn vesijuoksemassa aika usein ja sen pitäisi olla tehokasta, mutta se ei tunnu yhtään tehokkaalta, vaikka juoksenkin tunnin putkeen. Oon yrittänyt hioa mun tekniikkaa, mutta se ei silti tunnu yhtään raskaalta. En ymmärrä, miten jotkut vielä hengästyy siinä, vaikka yritän kaikkeni, että itse tekisin sen tehokkaasti, se ei silti tunnu tehokkaalta. On se vesi vaan kummallista.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Oulussa vesijumppa on kyllä kätevä ja opiskelijoille vielä todella halpa. Harmittaa että olen asunut uimahallin vieressä vuosia tajuamatta sitä mahdollisuutta.
Mummot eivät minua niin haittaa, jotkut heistä ovat aika kovia. Oikeastaan jumppaan mieluummin heidän kanssaan kuin laihojen bikinityttöjen, ei tule niin ruma olo. Jotkut jumpat ovat minun kunnolleni rasittavia, yleensä hengästyy edes vähän. Eilisen jumppa tuntui olevan tarkoitettu aivan aloittelijoille, toisaalta oli ihan hyvä että ohjaaja näytti liikkeet kunnolla.

Tuazophia kirjoitti...

Hassua, ettei joku muukaan näe tekstiä. Se ei vieläkään oikein näy. Ehkä se on vain henkistä, sillä minä en ole värisokea tietääkseni, mutta...

Tuleeko vesijumpassa lämmin? Minun mielestäni uimahallien vedet on aina kylmiä... Ai, mutta ei kai se jumpan aikainen lämpö auta sinne altaaseen menossa. Unohdetaan sekin. ;)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minusta tekstissä on nyt aika paljon kontrastia ja teksti on melkein mustaa (tai hyvin tumman siniharmaata), täytyy sitä vielä tutkia. Onko muillakin ongelmia?

Altaaseen mennessä vesi on järkyttävän kylmää mutta jos jumppa on hyvä tulee lämmin, silloin vesi tuntuu ihanan vilvoittavalta. Oulussa jumpataan kahdessa altaassa, toisessa vesi on kylmää, toisessa melkein lämmintä.

Blog Widget by LinkWithin