25.5.2006

Hautausmaa on kaunis tähän aikaan vuodesta, tihkusateessa.
Tai tähänkin aikaan vuodesta.

5 kommenttia:

Anada kirjoitti...

Hautausmaissa on rauhoittavaa mystiikkaa. Kun katselee niitä kiviä, mieleen nousee heti kaikenlaisia ajatuksia - joko muistoja menneisyydestä tai sitten alkaa kuvittelemaan millaista elämää kukin onkaan viettänyt.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Hautausmaat saavat minut aina rauhoittumaan, varsinkin Oulun hautausmaa, joka sijaitsee aivan naapurissani. En tiedä johtuuko se haudoista, ehkä omat ongelmat näkee kuolleiden läheisyydessä oikeassa perspektiivissä. Se voi johtua paikastakin, aina en edes katso hautoja vaan luontoa, Oulun hautausmaalla on vaikka mitä puita, omenaa ja pihlajia ja haapoja ja kukkivia pensaita ja muuta, se on kaunis puistonakin. Ja siellä on oravia.

Robbie kirjoitti...

Goottimaista...brrr. :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Joku nettituttu ei meinannut uskoa etteivät mustat vaatteet ja kiinnostus hautausmaihin tee gootiksi (olen kyllä päässyt myös goottimaisille hautausmaille). Kuolema ei kiehdo minua millään tavalla eikä kauhuestetiikka, hautausmaiden viehätys on sama kuin vanhojen valokuvien.

Anada kirjoitti...

Meikäläinen pukeutui ennen lähes pelkästään mustaan - se tosin johtui varmaan siitä, että tummissa vaatteissa olin näkymätön. Katosin varjoihin.

Blog Widget by LinkWithin