27.5.2006

On yllättävän helppoa käyttää kymmenisen tuntia 17 neliön siivoamiseen.
Nyt on aika puhdasta ja asunto kesäkunnossa. Talvivaatteet on ahdettu varastoon ja kukkapöytä muutettu tuuletinpöydäksi.

Hämmästyin siitä että muistan jotain kymmenen vuoden takaisesta kymmensormijärjestelmäkurssista. Pystyn kirjoittamaan ilman että vilkuilen näppäimistöä (tai ehkä tuo on hyvin yleinen taito), hyvin hitaasti ja epätarkasti kyllä. Kirjoitan kyllä huomattavasti nopeammin omalla viisisormijärjestelmälläni.

Päätin järjestää ne juhlat 10.6. Opintotuki on tullut silloin (hain ja sain tukea kesällekin) ja taloudellinen tilanne on vähän parempi. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostilla (osoite löytyy profiilista), niin saavat osoitteen (jos sinne haluaa tulla joku muu kuin kaverini, jos hekään. Tulkaa, olkaa niin kilttejä!).

4 kommenttia:

Kimmo kirjoitti...

Mukavia juhlia sinulle ja juhliisi kokoontuvalle porukalle. Pitäkää hauskaa!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos, jos tänne ketään kokoontuu. Juhlien järjestäminen on hieman stressaavaa, siis se että pitää pelätä että haluaako kukaan tulla.

viive kirjoitti...

Hassua, jännitämme kuka saapuu ja saapuuko kukaan samana päivänä :) Järjestän tupaantuliaiset uudessa kodissa tuona samaisena lauantaina. Vaikka tietääkin, että ihan varmasti ihmisiä tulee ainakin muutama ja että mukavat juhlat syntyvät pienemmälläkin porukalla, niin silti aina vähän vatsanpohjaa kuopattaa. Hyvällä tavalla kylläkin, toivon että sinullakin.

Hauskoja juhlia joka tapauksessa!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä en ole varma siitä tuleeko kukaan, toivottavasti. Hyviin juhliin ei kyllä todellakaan tarvita suurta laumaa ihmisiä eikä asuntooni montaa mahdukaan. Täytyy yrittää pakottaa kavereita tulemaan.

Onnea tupaantuliaisiin ja uuteen kotiin :)

Blog Widget by LinkWithin