26.9.2006

Tänään olen ollut taas vaihteeksi saamaton ja tyhmä ja laiska ja pinnari, liittyen tietysti siihen kirottuun tutkielmaan. Jos haluan valmistua ennen joulua on minun pidettävä väliseminaari kahden viikon päästä, sinne taas pitää ilmoittautua viimeistään ensi maanantaina, silloin pitäisi olla kaikkien materiaalienkin (tai siis tutkimussuunnitelman) valmiina. Muuten se ei olisi ongelma, ellen lähtisi huomenna viikoksi Turkuun, töihin kirjamessuille ja auttamaan muutossa, niinpä minun pitäisi ilmoittautua tänään. Olen saanut tutkimussuunnitelman (joka ei meillä muutenkaan ole mitenkään kauhean laaja) valmiiksi, se on kyllä aika huono. Minun pitäisi lähettää se tänään opettajille, en voi luottaa siihen että ehtisin hoitaa sen Turussa. Jotenkin minusta tuntuu että nopeasti tehty huono on pahempi kuin pitkään mietitty huono enkä millään haluaisi selitellä matkaani opettajille, inhoan kaikenlaisia tekosyitä ja hutilointia.

Kunhan tuosta selviä muuttuu elämäni hauskemmaksi.
Sain sentään pyöräiltyä kaupunkiin hoitamaan asioita (tuntui aika aikuiselta kun apteekissa kysyttiin: "Pankki vai luotto?" Pankki, tietenkin) ja ehkä saankin hoidettua loputkin tämän päivän hoidettavista asioista.

Huomenna lähden siis Turkuun, takaisin tulen varmaan ensi viikon keskiviikkona, voi mennä kauemminkin. Jos joku on menossa Turun kirjamessuille niin minut löytää varmaan suurimman osan ajasta Enostonen osastolta, numero A/7. Siellä on muutakin väkeä, minut ehkä tunnistaa kuvieni perusteella?

14 kommenttia:

Orange seeds kirjoitti...

Saatan olla tulossa kirjamessuille, (paikallinen kun olen, ja vielä ikäänkuin kirja-alan ihmisiä)tai olen ainakin ajateöllut että olisi kiva. Siellähän on jotain muitakin tapahtumia samaan aikaan, ruokamessut js sillai. Ehkäpä siis tulen esittäytymään.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Olisi todella hauskaa tavata :)

Orange seeds kirjoitti...

Jep.
Messupäiväni olisi todennäköisesti sunnutai, sillä perjantaina ja lauantaina on töitä puoli neljään asti. Toivottavasti kirjamessut ovat kiintoisat, ja ruokamessuilla paljon maistiaisia:)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä olen paikalla joka päivä, aamusta iltaan (siellä on oikeasti todella hauskaa, ainakin ennen on ollut), välillä tosin käyn tutkimassa muita osastoja (ruokamessut kuulostavat kyllä kiinnostavilta) ja syömässä mutta muilta osastolaisilta voi kysyä missä Katri on (sinne tulee isäni harjoittelija, hänen opiskelijoitaan ja sunnuntaina varmaan itse isänikin).

Nobelstraat kirjoitti...

En haluaisi kerjätä, mutta teen sen kuitenkin: onko mahdollista saada nimeä listaan? Ei köyhällä opiskelijalla kuitenkaan ole varaa muuten käydä kirjamessuilla. :)

Eivaa, ei tartte.. Mitäs minä kirjamessuilla... Paitsi olisihan se jännää, en ole ikinä kirjamessuilla ollut.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minusta tuntuu että meidän osastomme kaikki kutsuliput menevät isäni opiskelijoille, tai jollekin :( Kun isänikin on poissa lauantaihin en edes tiedä missä lippuja olisi, jos niitä olisi.

Anonyymi kirjoitti...

Iso tyttö jo :)

Nobelstraat kirjoitti...

No juu, ei voi mitään sitten.. Parempi kyllä toisaalta, että menee ihan oikeaan hyötykäyttöön oikeille "kirjaihmisille". :) Meikäläinen olisi kuitenkin vaan haahuillut siellä ostamatta mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan yleisesti pieni blogipalaute: tekstit voisivat olla luettavampia jos käyttäisit enemmän enteriä ja sulkeita on käsittämän paljon (se on aika ärsyttävää pidemmän päälle, et ole ehkä itse huomannut. pitkät jaaritukset sulkeiden sisällä ovat pahinta), mutta mitäs minä, omapa on blogisi.

Anonyymi kirjoitti...

ehkä kuitenkin käsittämättömän.

niin. ct

Orange seeds kirjoitti...

Ompas hämäriä anonyymi kommentteja...
Tulipa sitten messuilla käytyä. Olin yllättävän hermostunut uuden ihmisen tapaamisesta. Toivottavasti en käyttäynyt kovin kummallisesti. Tuntui ainakin siltä että tuli poistuttua jotenkin äkkinäisesti, ja jälkeenpäin vielä ajattelin että olisihan sitä pitänyt vielä uudestaan ennen poistumistaan käydä siellä osastolla.En vaan tajunnut.
Jännittämisen piikkiin sekin, vaikken kyllä oikeastaan edes tajua mikä hermostutti.

Kiertelin kirja-antikva osastoa melko pitkään enkä loppujen lopuksi ostanut mitään, kun en osannut päättää mihin mieluiten sijoittaisin. Ruokamessuosastolla söin liikaa jäätelöä, kun niitä maistiaisia oli niin monia ja jäätelö on lempiherkkua. Pari tuntia heiluttuani päätä alkoi särkeä, ja lähdin kotiin. Taisi johtua siitä, ettetn ollut juonut mitään, kun parani vissyä juomalla.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Anonyymille kielentarkkailijalle: ensinnäkin, jos haluaa että palautteen kohde oikeasti muuttaa käytöstään niin kannattaa vähän paneutua viestin muotoiluun. Esimerkiksi toisen tekemisten olettaminen (kyllä, olen aivan hyvin perillä siitä että sulkeiden käyttö saattaa ärsyttää ja pahoittelen sitä etten osaa kirjoittaa muilla tyyleillä, itse olen iloinen siitä että saan tuotettua edes jonkinlaista tekstiä) ja marttyyriasenne (tietystihän saat kirjoittaa kommenteissa ihan mitä tahansa, turha minun tietysti on mitään sanoa) lähinnä ärsyttävät. Tietysti, jos se oli tarkoituksesi, niin olet onnistunut.

Orange seeds, minäkin olin aika hermostunut ja aika sekaisin huonosta nukkumisesta ja liiasta sosiaalisuudesta, oli kuitenkin hauskaa tavata.

Orange seeds kirjoitti...

Oli hauskaa, juu (vaikkakin jännittävää). Jos olet joskus lähdössä Turkuun (käsittääkseni siis vierailet jokseenkin säännöllisen laisesti täällä sukuloimassa?) ja sinulla on ylimääräistä aikaa, niin kenties haluaisit käydä teellä tms? Ehkäpä se ei sitten enää olisi niin jännittävää/hermostuttavaa, kun ei olisi enää ensimmäinen kerta kun tapaaa uuden ihmisen:)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Teellä käyminen olisi hauskaa :) Olen varmaan tulossa sinnepäin seuraavan kerran ennen joulua, riippuu kouluohjelmastani kuinka kauan pystyn viipymään.

Blog Widget by LinkWithin