Tässäkin suhteessa olemme etuoikeutettuja täällä Suomessa: hengenravintoakin on tarjolla niin paljon, että voimme valita parasta mahdollista täsmäravintoa omaan makuumme.
Suomessa on sekin hyvä puoli että melkein kuka tahansa pystyy julkaisemaan kirjan, ei se tietysti halpaa ole mutta edullista kuitenkin verrattuna vanhaan tekniikkaan. Me tietysti teemme kirjoja ammattimaisesti mutta samalla tavalla se onnistuisi sellaiselta joka osaa tekstinkäsittelyohjelmaa käyttää. Kansi ja taitto ovat tietysti vaikeampia, mutta painot saattavat hoitaa ne.
4 kommenttia:
Tässäkin suhteessa olemme etuoikeutettuja täällä Suomessa: hengenravintoakin on tarjolla niin paljon, että voimme valita parasta mahdollista täsmäravintoa omaan makuumme.
Suomessa on sekin hyvä puoli että melkein kuka tahansa pystyy julkaisemaan kirjan, ei se tietysti halpaa ole mutta edullista kuitenkin verrattuna vanhaan tekniikkaan. Me tietysti teemme kirjoja ammattimaisesti mutta samalla tavalla se onnistuisi sellaiselta joka osaa tekstinkäsittelyohjelmaa käyttää. Kansi ja taitto ovat tietysti vaikeampia, mutta painot saattavat hoitaa ne.
Tässä ateriassa on se hyvä puoli, että se ei lihota ;-)
Se saattaa jopa laihduttaa, ainakin lompakkoa :)
Lähetä kommentti