31.10.2006

Kutsu osa II

Edellisten kutsujeni suuren menestyksen innoittamana päätin juhlistaa Katrin päivää ja mahdollista/todennäköistä valmistumistani järjestämällä toiset sellaiset 25.11., se on lauantai. Kaikki mukavat (tai itseään sellaisina pitävät) ja ei-kirvesmurhaajat ovat tervetulleita. Osoitteen saa sähköpostilla, osoite löytyy profiilista. Tarjolla olisi ehkä piparkakkuja ja glögiä tai muuta syömistä ja mahdollisesti hyvää seuraa.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen tulossa :)

Fanta

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Hauskaa :)

Orange seeds kirjoitti...

Olisipa mukavaa tulla, mutta rahatilanne ja välimatka luovat valitettavan esteen. Jos rahat junalippuihin löytyisivätkin, menisi koko päivä kuitenkin matkoihin, eikä perillä ehtisi olla juurikaan. Harmillista.
Mutta toivottavasti kutsuista tulee hauskat:)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Olisi kyllä ollut hauskaa nähdä sinua taas, ehkä se onnistuu joskus. Täällä ei oikein onnistu majoittuminenkaan, lattialla ei ole tarpeeksi tilaa.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon. Juhlit valmistumistasi samana päivänä, jolloin täytän 49 v. Kummallakohan mahtaa olla enemmän syytä juhlia. En tule kuokkimaan, asun toisella puolella Suomea.

Orange seeds kirjoitti...

Jään odottelemaan sitä seuraavaa Turun reissuasi sitten. Minulla olisi kyllä sukulaisiakin Oulussa, muttei niin läheisiä (tai siis emme koskaan ole oikeastaan tekemisissä tai pidä yhteyttä) että voisin heidän luonaan yöpyä. Kyseessä on serkkuni, jonka olen aikuisiällä tavannut avin kerran, sitä edellisellä kerralla olin kait alle kouluikäinen. Mutta emmeköhän me vielä törmää. Käyn minä välillä Jyväskylässäkin tapaamassa opiskelukavereita. Tammi-helmikuussa tosin varmaankin vasta seuraavan kerran, jahka palaavat vaihdosta.

misa kirjoitti...

Hienolta kuulostaa, järjestää kutsut, joihin tuntemattomatkin ovat tervetulleita. Olisin ylpeä itsestäni, jo oisin sie :)

Mielenkiintoista olisi tulla, mutta kun tarvitsisin esiliinan. Olen kuitenkin sen verran hiljainen oudossa seurassa, etten välttämättä tuntisi oloani kovin mukavaksi :(

m.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Anonyymi, onnea syntymäpäiväsi johdosta :) Minua vähän hirvittää juhlia valmistumista ennen kuin se on edes varmaa mutta ainahan voi juhlia nimipäivääkin.

Orange seeds, minäkään en voisi kuvitella yöpyväni serkkujeni luona, sen verran etäisiä he ovat. Olen varmaan vähän pitempään Turussa kun menen sinne seuraavan kerran, joten ehkä tapaaminen onnistuu :)

Misa, olisi hauskaa jos pääsisit tulemaan mutta ei tietysti ole mikään pakko ja esiliinankin saa ottaa mukaan. Tällä hetkellä paikalle on tulossa yksi ystäväni, joten mitään suuria juhlia niistä ei tule. Eikä haittaa vaikka olisi vähän hiljaisempikin.

Keksi kirjoitti...

Misa pistikin jo pyyntöä että ilmestyisin sinne kutsuihisi hänen esiliinaksi ;)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Olette molemmat erittäin tervetulleita :)

49 v. kirjoitti...

Obligatorinen moralisointipläjäys:

"Minua vähän hirvittää juhlia valmistumista ennen kuin se on edes varmaa"

Tuollaista se nykynuoriso on: juhlitaan ennen valmistumista, sen aikana ja sen jälkeen. Silloin kun setä opiskeli, juhlittiin eikä valmistuttu koskaan. Se tosin ei päde juuri minuun, mutta aika moneen kaveriin.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä olisin juhlinut vasta valmistumisen jälkeen, mutta silloin on jo joulu. Jos edes valmistun. Yksi kurssi aiheuttaa lievää paniikkia.

Blog Widget by LinkWithin