20.10.2006

Lievästi vainoharhainen olo. Kävijälaskuri sanoo, että tänne on tultu joistan livejournal-osoitteista, joissa ei ole mitään tänne viittaavaakaan, joten kyse lienee jostain friends only -jutusta.
Huonoitsetuntoisen mielestä on huomattavasti todennäköisempää että selän takana puhutaan pahaa, minä tietysti oletan aina ettei kukaan edes huomaa minua saati sitten puhu pahaa (näkymättömyydessä on puolensa). Paremmalla itsetunnolla varustettu pieni minä päättää ajatella että kyse on nutturavinkeistä, vaikka "katsokaa mikä typerä lehmä" ja "tiedän tuon tyypin, onpa idiootti" tuntuvatkin niin paljon todennäköisemmiltä. En suostu ajattelemaan muita vaihtoehtoja kuin nutturavinkkejä (itse asiassa kaipaisin niitä itsekin, joudun käyttämään lievää väkivaltaa nutturakepin kanssa).

Itsetuntoni ei näköjään ole parantunut niin paljon kuin olen kuvitellut. En yleensä välitä kauheasti siitä mitä muut ajattelevat, tai välitän mutta toimin kuitenkin niin kuin itse parhaaksi näen ja sitten pelkään pilkkaa. Olen aina varma siitä että suositut/runsaasti meikkaavat/irtoseksiä harrastavat/tupakoivat/yms. tytöt halveksuvat minua, tai säälivät, mikä on vielä pahempaa. Että vaikka kuinka ajattelisin olevani ihan normaalin näköinen ja käyttäytyväni suunnilleen niin kuin muutkin niin tunnen itseni isoksi ja kömpelöksi tytöksi, joka ei osaa ikinä olla niin kuin pitäisi ja joka käyttää sadesäällä kumisaappaita kun äiti on käskenyt ja joka ei muutenkaan osaa hypätä hyppynarua kunnolla ja pääsee suurena suosionosoituksena vakiopyörittäjäksi, tolpan kaveriksi.

18 kommenttia:

Loke kirjoitti...

En usko, että sinulla on syytä ajatella näin. He todennäköisesti lukevat blogiasi, koska se on heistä mielenkiintoinen. (Tämän sanominen ei tietysti välttämättä auta sinua tippaakaan, mutta halusin vain tuoda esille sen yksinkertaisimman vaihtoehdon)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuo on kyllä paras tapa ajatella, oli todellisuus sitten mikä tahansa. Mielikuvituksesta on haittaa tällaisissa tilanteissa (täytyy sanoa etten ole kauheassa paniikissa, hieman vain utelias ja hieman huolestunut), pystyn keksimään vaikka kuinka monta mahdollista vaihtoehtoa, alkaen bloggaajia murhaavasta kultista :)

Oola kirjoitti...

Minä olen varmaankin se livejournalhirmu. :) Olen lukenut blogiasi lähes alusta asti, mutta en ole kova kommentoimaan, vaikka haluaisin. Ujo kun olen.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Toivottavasti rohkaistut kommentoimaan jatkossa, jos sinulla sattuu olemaan jotain kommentoitavaa :) Ja saa linkittää, salaisestikaan, ei se minua kauheasti häiritse tai vaikka häiritseekin niin ei sillä ole kauheasti väliä. Joskus vain epäilys iskee :)

Bea kirjoitti...

Enpä tiedä, onko tämä yhtään lohduttavaa, mutta et ole ainut, joka ei osannut hyppiä narua. Itsekin olin tolpan vakiokaveri joka välitunti Siitäkin piti vaan ottaa ilo irti. Opettelin pyörittämään yhtäaikaisesti kahta narua eri suuntiin. Siihen eivät kaikki (mukaan lukien tolppa) pystyneet.

Lord Boredom kirjoitti...

Yksi minun Livejournal-friendeistä kirjoitti näköjään tänään merkinnän, jossa linkataan sinuun. Ei varmaan haittaa, jos vuodan sen verran tätä salattua ja piilotettua tietämystä, että hän kertoo nähneensä unta, jossa jollain miehellä on samanlainen nuttura, kuin sinulla. Pelot lienivät siis turhia tällä kertaa :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Bea, kyllä se vähän lohduttaa, vaikka tietysti on ikävää että muillakin on kurjaa. Ja aika hieno saavutus, muistelen että minä en ollut mikään mestari narunpyörittäjänä. Tai sitten olin ihan hyvä, eivät he olisi muuten varmaan antaneet minun olla mukana. Olisin kyllä saanut hypätäkin mutta itsensä nolaaminen ei kiinnostanut. Sitä paitsi Tolppa oli varmasti mukavampi kuin suuri osa niistä tytöistä.

Lord Boredom, kiitos tiedosta, hauskaa että kysymyksessä oli nutturajuttu.
Nutturapäiset miehet eivät kyllä välttämättä näytä yhtään pahalta. Jossain vaiheessa miesihanteeni oli Lexxin Kai. Se oli hauska sarja, loppua en tosin nähnyt kun se tuli niin myöhään ja videomme eivät pitäneet joistain kaapelikanavista.

norsis kirjoitti...

Se olin mä! Listasin viime viikkojen aikana unissani olleita asioita (esim kuinka monesta eri miehestä olen nähnyt seksiunta ja muuta lapsellista) ja lista päättyi siihen, että viime yönä näin unta miespuolisesta työkaveristani, joka oli baarissa erään toisen työkaverini kanssa ja sillä oli juuri samanlainen nuttura, kuin sinulla. Ja koska mainitsin nutturan, näin tarpeelliseksi viitata kuvaan, josta se oli uneeni eksynyt.

Aaarh, ärsyttää, kun kaikilla on laskureita ja kaikenmaailman tilastomittareita. Missään ei uskalla käydä, kun kaikesta jää jälki ja mitään ei uskalla linkata. Uskokaa pois, että viime viikolla matkustin toiseen päähän Helsinkiä kirjastoon kirjoittaakseni yhden kommentin, jonka halusin pysyvän anonyyminä. Olin ihan varma, että jos kirjoitan sen omalta tai koulun koneelta, jostain näkyy kuitenkin, että se olin mä (mutta se kommentti ei ollut siis tänne vaan aivan toisaalle).

Onneksi minä en osaa käyttää mitään laskureita, niin ei tule vainoharhaista oloa. Vainharhailen vaan sitten sillä, miten minä näyn ihmisten mittareissa. Kääk.

norsis kirjoitti...

Ja nutturasi oli todella vakuuttava oikeasti! Itsekin aika paljon nutturoita harrastan, mutta mun hiirenhäntätukasta ei saa mitään tuon suuntaistakaan, vaikka toisinaan pitkä onkin ollut, on vaan niin ohut.

zache_ kirjoitti...

Norsis: Torpark auttanee akuuttiin anonyymiuden tarpeeseen. Se on Firefox, joka kierrättää nettiliikenteen satunnaisten koneiden kautta niin jokainen webbisivun lataus näyttää tulevan eri paikasta. Pikkasen hidas se on jatkuvaan käyttöön, mutta varmaan nopeampaa kuin kävellä eri puolille kaupunkia :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Torpark

norsis kirjoitti...

zache: tiesinkin, että jotain tuollaisia on olemassa, mutta totesin, että on helpompi mennä sinne kauas kirjastoon, kuin alkaa perehtyyn muihin kikkoihin, koska uskon ja toivon, että toista kertaa ei tule tarvetta leikkiä anonyymiä (se kommentti ei ollut edes millään tapaa siis päänaukomista tai vittuilemista tai mitään negatiivista, vaan ihan asiallinen, mutta en missään nimessä halunnut paljastuvani. Jos siis jotkut ajattelivat, että olen käynyt rääkymässä jossain jotain).

~PÄVE~ kirjoitti...

Sulla on nakymaton ihan tajuttomasti aina kommentteja. Mulla on vaan nolla tai yksi. Parhaimpina päivinä kaksi, mutta siitä on aikaa. :D

Siitä hyppimisestä. Minä luulen, että huono hyppimisesi johtui niistä kumppareista. Kumpparit jalassa on kovin raskasta hyppiä. Mutta ei ole liian myöhäistä harjoitella. Mä voin tulla vakkaripyörittäjäksi, jos kulmille osun.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Norsis, pahoitteluni paljastumisestasi :) En minä vahdi kävijälaskuria jatkuvasti, minusta on vain hauskaa tietää mistä tänne päädytään. Siinä on kyllä vaaransa, onnistuin pienellä salapoliisityöllä selvittämään erään linkittäjän henkilöllisyydenkin, linkissä itsessään ei ollut mitään epäilyttävää kyllä. Taidan olla liian utelias.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Päve, minulla on käynyt kyllä hyvä tuuri kommenttien kanssa, paljon kiitoksia kaikille kommentoijille :)

En osannut kyllä hyppiä ilman kumppareitakaan. En osannut oikeaa rytmiä tai jotain, siinä olisi pitänyt muistaakseni tehdä isomman hypyn jälkeen pienempi hyppy ja minä osasin tehdä vain isoja hyppyjä. Tai niin muistelen. Twistin kanssa hyppiminen oli hauskempaa (oliko se kuminauha tuon niminen?).

Anonyymi kirjoitti...

Usko nyt huviksesi, miesnäkökulmasta sinä olet viehättävä. Piditkö muuten I.K.Inha
-kirjasta? Kirjoittaja sattuu olemaan hyvä ystäväni.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Täytyy varmaa alkaa uskomaan, ei kai siitä uskomuksesta kauheasti haittaakaan ole.
Hävettää myöntää etten päässyt I. K. Inhassa alkua pidemmälle, kirja kyllä vaikuttaa kiinnostavalta. Ostin sen lähinnä kuvien takia. Kirjoittaja näyttää olevan sama kuin yhdessä suosikkikirjassani, Sinisessä Altaissa, jossa tekstikin oli kiinnostava (kuvien takia senkin varsinaisesti ostin).

Q kirjoitti...

Minäkin pidin muuten Lexxin Kaista, ja sen tytön hiusmallista, joka oli joku rakkausorja. Mutta muutoin en muista sarjasta paljoakaan enkä nähnyt myöskään loppua.

Muistin tämänkin vain nyt kun mainitsit.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Rakkausorjatytön näyttelijä taisi vaihtua jossain vaiheessa ja hänen ulkonäkönsä täysin, itse asiassa hänen nimensäkin muuttui. Se oli aika hauska sarja. omituisuudessaan.

Blog Widget by LinkWithin