30.11.2006

Eilen lähetin ensimmäisen joulutervehdyksen, kirje matkustaa hitaasti laivalla Australiaan. Tänään hain ensimmäistä työpaikkaa, harjoituksen vuoksi.
Olen alkanut pelätä, että jotain tapahtuu enkä pystykään valmistumaan. Ei olisi pitänyt juhlia etuajassa. Yksi juttu on kyllä johon valmistumiseni saattaa kaatua, vaikkei se ole muita estänytkään valmistumasta (minä olenkin tietysti poikkeustapaus). Toissapäivänä muistin lähettää siitä sähköpostia opettajalleni, vastausta ei ole kuulunut. Hirvittää. Mutta ei kai minun valmistumiseni voi kaatua siihen ettei opponoitavani ole edes aloittanut tutkielmaansa? Hyvällä tuurilla joutuisi odottamaan ensi kevääseen. Tietysti voin reputtaa sen kypsyysnäytteenkin.

Lähden taas äidin luo, juhlimaan enoni syntymäpäivää ja itsenäisyyspäivää (jotka taitavat olla samana päivänä vaikka niitä juhlitaankin eri päivinä). Palaan joskus viikon päästä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin se menee, elä huoli. Onnea valmistumisesi johdosta! :)

Orange seeds kirjoitti...

Tuskinpa sinun valmistumisesi on opponoitavastasi kiinni, äläpä nyt huoli turhia. Jos se mokoma ei saa työtään tehtyä, opponoit sitten vaikka jonkun toisen. Ei Jyväskylän yliopistossa ainakaan tuollaiset asiat mihinkään vaikuttaneet. Ja eipä kait se olisi ihan "laillistakaan" että toisen takia sinun valmistumisesi vaikeutuisi, kun olet kaikki omat työsi hoitanut.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Anonyymi, kiitos. Toivottavasti kaikki meneekin hyvin :)

Orange seeds, toisen työn opponoiminenkaan ei ole vaihtoehto, sitä ei ehdi tekemään ennen joulua. Mutta aika monet ovat palanneet opponoimaan valmistumisensa jälkeen, jotkut ovat hoitaneet sen sähköpostillakin. Kunhan vain se opettajani vastaisi, ikinä ei voi olla varma vastaako hän.

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on ihania kuvia - varsinkin Jyväskylästä (Kuokkalasta) otetuista pidin :-). Asun ulkomailla, enkä ole käynyt Suomessa pitkään aikaan, ja tuli hyvä mieli nähdä kuvia minun(kin) lapsuusmaisemista.

K.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Jyväskylä ja Kuokkala ovat minunkin lapsuuden maisemaani, hauskaa että kuvistani on ollut jotain iloa :)

Blog Widget by LinkWithin