13.11.2006

Jotenkin tyhjä olo. Ja kauhean väsynyt ja vähän flunssainen.

Loppuseminaari on ohi. Selvisin siitä kai ihan hyvin, vaikka en muistakaan mitä puhuin, toivottavasti en mitään todella typerää. Sain tehtäväksi aika paljon muutoksia, aioin tehdä ne tänään mutta en millään jaksa. En edes pysy hereillä, nukuin äsken tunnin, se on minulle harvinaista (ja siitä seuraa aina huono olo). Täytyy tehdä muutokset huomenna ja käydä viemässä työ sitomoon, sitten voin lähteä äidin luo vähäksi aikaa lepäämään.

Palelee ja muutenkin on ihan sairas olo, kuumetta ei vain ole. Ehkä tämä on sitä stressin purkautumista? Mihinkään vaativampaan en kyllä tänään kykene.

Palautin tutkintotodistushakemuksen opintosihteerille. Hän oli sitä mieltä ettei valmistumiselleni pitäisi olla mitään esteitä.

4 kommenttia:

Orange seeds kirjoitti...

Ihan mahdollista että se flunssaisuuden tuntu on nyt vaan väsymystä. Juuri sitä stressin purkautumista. Toivotaan ainakin niin. Täälläpäin on sitkeää flunssaa liikkellä, eikä oo kivaa.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Voi hyvin olla, tosin minusta on tuntunut suunnilleen viime kuukauden siltä että flunssa on tulossa. Pientä kurkkukipua, nuhaa ja kuumeilua mutta ei kunnon tautia. Nyt olisi melkein varaakin sairastaa, joku osa minusta toivoo sitä että voisi kunnolla levätä. Mutta kaipa minä voin muutenkin.

Hanichu kirjoitti...

Koko lajimme Homo Sapiens räkii. Ja on väsynyttä. Jotkut jaksaa vääntää tekohymyä, mutta ei kukaan ole näihin aikoihin vuodesta oikein täysissä voimissaan.

Tai ainakaan minä en ole.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Vuodenaikakin tosiaan vaikuttaa. Nyt on kuitenkin tuntunut helpommalta kuin viime vuonna, viime talvi oli jotenkin kamalan pimeä ja väsyttävä ja vaikea. Silti on kyllä sellainen olo että voisin hyvin käydä talviunille.

Blog Widget by LinkWithin