26.11.2006

Juhlien jälkeen väsyttää vaikka vieraat olisivat lähteneet yhdeksältä.

Kävin katsomassa tiernapoikakilpailun finaalia. En jaksanut innostua niin paljon kuin viime vuonna, en edes jaksanut kuunnella kuin yhden esityksen kokonaan. Ehkä taso oli heikompi ja ehkä yhden vuoden innostuksessa on tarpeeksi.

Kävin myös ostamassa itselleni joululahjan äitini puolesta, asian jota Jyväskylästä ei saanut kunnollista kohtuuhintaan. Täytyy yrittää unohtaa mikä se oli (se oli hyvin pehmeä).

Salaliittojoululahja-asiakin edistyi. Hieman hirvittää.

Sain kuulla että blogiani saattaa oikeasti lukea kuka tahansa (terveisiä äidin ystävän ystävälle). Totta kai saa lukeakin.

Ylijäämäpiparkakuista ei muodostunut mitään ongelmaa. Ne ovat aika hyviä brie-juuston kanssa.

Käsityöinnostukseni on kadonnut ja tilalle on tullut pakko saada joululahjat valmiiksi.

8 kommenttia:

Orange seeds kirjoitti...

Käsityöjoululahjojen teko on kyllä aika kivaa, paitsi jos tulee kamala kiire. Meillä on iso kasa käyttämättä jääneitä kankaita kotona, ja ajattelin niistä keksiä jotain joululahjoja itse tehtäväksi. Mietin myös, onkohan käytettyjen kirjojen (antikvariasta nataminen ok? Äitini lukekee paljon, ja antaisin mieluusti lahjaksi luettavaa, käytettyjä kirjoja saisi pienellä rahalla enemmän. En ole pihi, vähävarainen vain.
Jos olet tekemässä joululahjoiksi jotain samankaltaista, kuin mitä täällä blokissa on ollut kuvina (pipot, pannunaluset ym.) niin luulisi vastaanottajien ilahtuvan. Olivat hienoja.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minusta käytettyjen kirjojen antamisessa ei ole mitään outoa, tosin täytyy olla varma siitä ettei saajalla ole outoja ennakkoluuloja niitä vastaan.
Minulla tuntuu aika loppuvan kesken, vaikka jouluun melkein kuukausi onkin. Jotenkin alkoi vain neulominen tympimään, sain yliannostuksen mutta ehkä se alkaa taas sujumaan. Joulukortit sain sentään tehtyä toiseen vaiheeseen, en tajunnut että ideassani huovuttaa pieniä villalappuja ja kirjoa niihin olisi niin paljon työtä.

Nobelstraat kirjoitti...

Joululahjojen osto kannattaa jättää aatonaattoon, tulee parhaat lahjat. Ns. tuli perseen alla intuitio toimii yllättävän hyvin. Tosin en vastaa siitä, että keino toimii muilla yhtä hyvin kuin minulla.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä olen lievästi perfektionistinen, lahjan täytyy olla ajatuksella valittu ja saajalleen täydellisesti sopiva ja se pitää olla hankittuna ajoissa, luonteeni ei kestä asioiden viime tippaan jättämistä (sekin on kyllä tehokas keino mutta ei sovi minulle). Lahjojen hankkiminen ei onnistu aatonaattona senkään takia että vietämme uusperhejoulua jo aattoa edeltävänä viikonloppuna, tänä vuonna ensimmäinen jouluni on siis kuun puolivälissä. Meille tulee sinne yleensä joulupukkikin :)

Anonyymi kirjoitti...

ai Brien kanssa? En olekaan kokeillu, vain sinihomejuuston kanssa, ja siihen piparit ovat kuin luotuja!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ne ovat kyllä hyviä sinihomejuustonkin kanssa, vaikka ehkä pidän briestä enemmän (tuo juusto oli vielä ihanan pehmeää ja sitä sai levitettyä helposti piparkakun päälle).

Anonyymi kirjoitti...

Katsoin eilen vahingossa Strömsö:tä (vai mikä sen nimi nyt onkaan). Siinä huovutettiin villapaitoja pesemällä ne 60 asteessa. Se olisi nopsempaa. Vaikka huopa on vähän erilaista, se on aika kivaa silti. Jos itsellä on ylimääräisiä villa- tai neulepaitoja, materiaalikin on ilmaista, mutta muussa tapauksessa kirpparilta saa sitä halvalla.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minulla olisikin yksi huovutukseen sopiva villatakki. Päädyin käsinhuovutukseen lähinnä siksi että minulla ei ole pesukonetta, tuntui liian vaivalloiselta käydä pesutuvassa. Käsin huovuttaessa kokoa on myös helpompaa hallita. Noiden lappujen kanssa sillä ei ollut kyllä niin väliä ja lopputulos olisi varmaan ollut parempi koneella tehtynä. En vain muistanut :)

Blog Widget by LinkWithin