27.11.2006

Toivekuvia

Tässä toivekuvameemiin vastanneiden ehdotuksia kuvakohteiksi (uudetkin ehdotukset ovat tervetulleita).

Lempipaikkani kotona

En tiedä onko tuo lempipaikkani, mutta siinä vietän suurimman osan ajastani.

Kivoja astioita


Tavoitteenani on hankkia vain kivoja astioita, tarpeen mukaan. Kolme ylintä mukia on käsityötä Tallinnasta, lohikäärme joululahja siskolta ja muumipappa lahja kaverilta muuttaessani pois kotoa. Lautaset ovat kirpputoreilta ja vastaavista paikoista paitsi maailman kaunein kukkakulho, sekin on Tallinnasta.

Suosikkikenkiä


Lempikengät taitavat olla nuo uusimmat. Yleensä kaikki kenkäni ovat ensisijaisesti käytännöllisiä.

Näkymä makuuhuoneen (ja työ- ja olohuoneen) ikkunasta

Ikkunastani ei näy erityisen kaunis maisema, mutta pidän siitä että koko ajan tapahtuu jotain, jos ei muuta niin autoja ainakin kulkee. Ei tunne olevansa niin yksin. Täältä näkyy myös hyvin lintuja. Pidän myös siitä ajatuksesta että jos kuljen tarpeeksi pitkälle ikkunani ali kulkevaa tietä niin pääsen lapsuuteni maisemiin.

Keskeneräisiä asioita (niitä on paljon muitakin)

Lisäksi kuva tyylikkäistä joulukoristeistani ennen lauantain juhlia.


Joskus kun olin lukion lopussa ahdistunut aikuistumisesta ja kotoa lähtemisestä ostin joulukoristeita, niidenkin suhteen olin nirso, ostin vain todella kauniita. Ne kaikki ovat vain äitini luona joten piti askarrella korvaavia.

8 kommenttia:

Orange seeds kirjoitti...

Olen tuollaisia saman merkkisiä kenkiä välillä katsellut kenkäkaupassa siinä toivossa, että jos vaikka olisivat kestäviä, kun ovat muuten aika laadukkaan oloisia. Ovatko kestäneet sinulla? Onko niitä muuten myös miehille?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ovat ne kestäneet tähän asti hyvin, mutta toisaalta ne ovat aika uudet. Vihreitä olen käyttänyt jostain huhti-toukokuusta, kesällä käytin yleensä muita, ja mitään ongelmia ei ole ilmennyt, muuta kuin pientä kulumaa (nahassa näkyy että niillä on kävelty mutta se ei minusta haittaa) ja huonot poisottotavat näkyvät vähän kannassa. Mutta muuten ne ovat ihan hyvät. Punaisetkaan eivät ole säikähtäneet suomalaista talvea. Kenkiä löytyy miehillekin, ainakin nettisivuilta: www.elnaturalista.com
Minä olen ollut kyllä hyvin tyytyväinen ostoksiini.

Arokettu kirjoitti...

Minäkin ihastuin juuri noihin kenkiisi. Aivan ihania! Tuollaisia voisin itsekin pitää. Tukholmassa näin kauniita käsinmaalattuja kumisaappaaita. Jos joskus omistan kumisaappaat, sellaiset maalatut olisivat komeat.

Punainen Nörtti kirjoitti...

Tuo näkymättömän tytön makkarin ikkunan näkymä oli kieltämättä hiukan paradoksaalinen.

Anonyymi kirjoitti...

Tekniksen takaa pilkistää OYSin piiput? Tiedän missä asut, heh...

Oola kirjoitti...

ooooh siekin pidät noista kengistä! Pitänyt monta vuotta jo hankkia ja aina jäänyt....

Anonyymi kirjoitti...

Muista olla varovainen täällä netissä. Tuo näkymä asuntosi ikkunasta kertoo ehkä turhankin paljon.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Arokettu, minä ostin nuo vihreät kengät sen takia että ihastuin niiden ulkonäköön täysin. Minulla oli kyllä tarvetta kävelykengille mutta olin ajatellut jotain asiallisen mustia (myöhemmin ostinkin sellaiset alennusmyynnistä enkä ole käyttänyt niitä kertaakaan).
Käsinmaalatut kumisaappaat kuulostavat hauskoilta.

Punainen nörtti, täytyy tunnustaa että minulla meni vähän aikaa tajuta mikä siinä on niin paradoksaalista :)

Anonyymi 1, voi olla.

Oola, minä törmäsin tuohon merkkiin vasta keväällä ja ihastuin, ensimmäisinä käyttöpäivinä melkein kaikki tuttuni tulivat sanomaan miten törkeää on että ostin kengät joita he olivat himoinneet (mutta eivät olisi kuitenkaan ostaneet), ilmeisesti ne ovat aika suosittuja.

Anonyymi, totta. Jotenkin minusta on vain tullut varomaton kun aiemmistakaan vastaavista kuvista ei ole seurannut mitään.

Blog Widget by LinkWithin