10.12.2006

Tämäkin päivä muuttui ihan hyväksi, kiitos hyvän seuran ja raikkaan ilman. Kävimme taas Tristiksen kanssa kävelyllä, sen jälkeen vielä juttelemaan pihalle, ihmissuhteista ja musiikista ja kaikesta kiinnostavasta. Aika meni niin nopeasti ettei kahden ja puolen tunnin kulumista huomannut kuin jäätyneistä varpaista (mihin auttaa hyvä vihreä tee kauniista tallinnalaisesta mukista). Yleensä oikeasti mukavat ja kiinnostavat ihmiset tunnistaa siitä että heidän kanssaan unohtuu juttelemaan kadunkulmaan, jossa piti erota ja ei huomaa ajan kulumista.
Edes se ei häirinnyt että näytin hissin peilissä kauhealta ja että päädyin kuudenteen kerrokseen kun unohdin painaa nappia.

Olen seurannut jännittyneenä tilaamieni kirjojen seikkailuja ympäri Eurooppaa. Eilen ne lähtivät Englannista ja matkasivat yön aikana Brysseliin. Nyt ne olivat lähteneet sieltäkin matkaan, toivottavasti kohti Suomea. Tutkin lentoaikatauluja ja yritän arvata millä koneella ne ovat tulossa.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos itsellesi hyvästä seurasta :). Oli tosi mukavaa taas nähdä ja jutella! Kylmä vaan tuli, kun tuuli melko kovaa.

siiri kirjoitti...

Kirjoista puheen ollen: Lue ihmeessä tänä vuonna ilmestynyt Prep - elämänkoulu (Curtis Sittenfeld, WSOY). Pääsin siinä tänä viikonloppuna vasta alkuun, mutta mietin jo kauheasti, että kenen tekstiä tämä muistuttaa... ja keksin, että kirjahan on ihan kuin Näkymättömän tytön kynästä! (Sikäli mikäli asuisit amerikkalaisessa sisäoppilaitoksessa ja olisit high school -ikää...) Voisit ehkä pitää kirjasta.

orange seeds kirjoitti...

Jäätyneistä varpaista? Onko siellä ihan oikeasti peräti pakkasta? Olisipa täälläkin edes pari astetta...

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tristis, oli todellakin hauskaa ja se paransi hyvin epämiellyttävän oloni.

Siiri, olen tainnut selata tuota kirjaa kirjastosta ja sen aihe ei vaikuttanut kauhean kiinnostavalta. Täytyy varmaan tutustua tarkemmin jos vielä törmään siihen.

Orange seeds, valitettavasti ei ollut pakkasta. Sen verran viileää kuitenkin että vähän kylmä tuli. Huomasitko muuten että lähetin sinulle sähköpostia?

orange seeds kirjoitti...

Enpä ollut huommanut. En taida tsekata ko. osoitetta tarpeeksi usein. Käynkin heti katsomassa.

Anonyymi kirjoitti...

DHL:n auto lähti juuri talosi edestä :). Saitko kirjat jo? Olen utelias.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tristis, sain :) Olin juuri tulossa kaupasta ja melkein pihassa kun minulle soitettiin, kyseessä oli varmasti se näkemäsi auto. En ole vielä ehtinyt edes katsomaan miltä kirjat näyttävät. Oli kyllä aika jännittävää odottaa niitä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan senkin takia vaan ilmoitin autosta, jos et vaikka olisi ollut kotona, niin tiedät ainakin että DHL:n auto käväisi pihassa. Nopsaan ne kirjat tulivat. Mukavia lukuhetkiä :)!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minusta oli hauskaa että ilmoitit, tuli sellainen olo ettei asu aivan ventovieraitten keskellä :) Nyt pitäisi vain onnistua olemaan lukematta kirjoja ennen tiedossa olevia pitkiä juna- ja bussimatkoja.

Blog Widget by LinkWithin