10.12.2006

Paluu arkeen tuntuu tällä kertaa vaikeammalta kuin yleensä. Ehkä se johtuu siitä että ajattelen jo seuraavaa matkaa, ensi viikolla meillä on perinteiset pikkujoulut isäni luona. Tai ehkä syy on ensi viikon ohjelmassa, minun pitäisi paneutua kunnolla työnhakuun. Pelkkä ajatuskin ahdistaa. Olen nukkunut liian vähän ja huonosti, niin että harkitsen poikkeuksellisesti päiväunia, jotka eivät ikinä piristä minua vaan aiheuttavat vain kuvottavan olon (käykö muille niin? En ole pystynyt nukkumaan päiväunia varhaislapsuuden jälkeen). Olen ärsyttävän ärtynyt ja sortunut tarpeettomaan ärsyyntymiseen ja ilkeyteen, en tiedä miten pääsisin tästä olosta eroon.

Eilen oli kuitenkin hauskaa, tapasin eräitä nettituttujani, söimme ja pelasimme pelejä (Monopoly on inhottava peli vaikka se sijoittuisi Keski-Maahan, on myös hieman noloa voittaa Haluatko miljönääriksi -peli ensimmäisellä kierroksella kun muista pelaajista puolet on lukiolaisia). Vaalityrkyttäjä luuli minua sekä alaikäiseksi että ihmiseksi, joka voisi äänestää Keskustaa.

4 kommenttia:

Nobelstraat kirjoitti...

Jos nukkuu selkeästi yli puolen tunnin päikkärit, niin tulee pää kipeäksi, ja henkilöstä riippuen voi varmaan tulla kuvottavakin olo. Puolen tunnin tai alle puolen tunnin päiväunien sen sijaan pitäisi kyllä piristää, jos on jäänyt yöunet vähiin.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Nukuin ehkä 45 minuuttia, voi hyvin johtua tuosta. Pääni ei ole kyllä ikinä kipeä päiväunien jälkeen, olo on vain kuvottava ja tokkurainen. Bussissa pystyn kyllä nukkumaan päivälläkin, outoa.

viivi kirjoitti...

Nykysuositus päiväunten pituudesta taitaa olla ainoastaan 10-20 minuuttia. Muuten tulee tokkuraiseksi ja tokenemiseen menee kauan aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin on päiväuniongelma: en pysty nukkumaan lyhyitä unosia, ja pitkiltä herätessä on paha olo. Ehkä pahoinvointi vain liittyy tokkuraisuuteen. Tokkuraisuus taas riippuu siitä mistä unen vaiheesta herää. Alle 20-30 minuutissa ei vaivu syvään uneen (S3-4), niistä herätessä on tokkurainen, suorastaan humalainen olo. Minulla päiväunet yleensä tarkoittavat ettei loppupäivänä saa mitään tehtyä, ainakaan minnekään lähdettyä ellei ole ihan pakko.

Blog Widget by LinkWithin