4.1.2007

En tiedä johtuuko se kliseisestä suhtautumisesta työttömyyteen (olen nyt ensimmäistä kertaa oikeasti työtön, aikaisemmin tiesin suunnilleen mitä teen jatkossa) vai flunssasta, mutta voisin viettää koko päivän joululahjaksi saamassani kylpytakissa. Se on ihanan pehmeä.

Olen saanut hoidettua kolme viidestä tälle päivälle osuneesta tehtävästä, jäljelle jääneet kaksi ovat hankalia (yksi työhakemus, työnäytteiden valitseminen toista varten ja saattaminen painokuntoon). Olo on kevyempi. Voi olla että selviän tästäkin.

6 kommenttia:

Innu kirjoitti...

Mä sain myös tosi pehmeän punaisen kylpytakin joululahjaksi. Se on kyllä aika ihana vaikka ei sitä vielä ole tullut niin paljon käytettyä.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Punainen kylpytakki kuulostaa hyvältä. Minun on jonkinlainen violetti, ensimmäinen sen värinen moneen vuoteen ja tuntuu vähän oudolta. Tuo oli ehkä vähän nolo lahja, kävin valitsemassa sen itse Stockmannilta, Jyväskylästä ei vain löytynyt sopivaa. Jotenkin ihanaa kääriytyä lämpimään ja pehmeään kun ulkona pyryttää (vaikka lumisade ilonaihe onkin).

http mistress kirjoitti...

Minäkin yritin joulun aikana viettää kokonaisen päivän kylpytakissa, mutta en onnistunut. Yhdistän pyjamassa ja kylpytakissa kulkemisen siihen että on niin sairas ettei kykene pukeutumaan. Heti kun vaihdoin oikeat vaatteet päälle tuli rennompi olo.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

En saanut kulutettua koko päivää kylpytakissa (jonka alla minulla oli kyllä normaalit kotivaatteet), siinä oli hankalaa maata sängyllä ja lukea :) Olen kyllä tehnyt tänään kaikenlaista hyödyllistä, yhden työhakemuksen ja saanut järjestettyä työnäytteiden tulostuksen (en tiedä miksi se on niin vaikeaa vaikka olen ollut siellä painossa harjoittelussakin ja he kyllä tietävät kuka olen), silti on vähän lusmu olo. Ulkona en ole käynyt, teeskentelen olevani flunssainen. Toivon että saisin nukuttua kunnolla ensi yönä, ehkä huomenna jaksaisin tehdäkin jotain.

orange seeds kirjoitti...

Minunkin pitäisi tässä viikonloppuna tehdä yksi työhakemus, harjoittelupaikkaan. Kamalaa... minulle nimenomaan se työhakemuksen tekop on jostain syystä ihan hirveä kynnys. Jos työhaastatteluun pääsisi, niin se ei ahdistaisi, hakemus kyllä. Olen jostain syystä varma, etten osaa tehdä kunnollisia hakemuksia. Olen aina varma siitä, että niistä tulee naurettavia. Uskon kyllä että olisin esim. tähän työhön varsin sopiva. Työssä vaaditaan hyviä kirjoitus ja tekstinkäsittelytaitoja, ja sen varmaan pitäisi näkyä hakemuksessakin. Apua. Toivottavasti mies auttaa.
Miten voikin hakemuksen kirjoittaminen olla näin suuri kynnys?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Hakemusten tekeminen on pelottavaa, pelottavampaa kuin haastattelut (joihin en edes usko pääseväni tällä hetkellä, enkä kyllä syytä sanomalehteä jos he eivät minua palkkaa, ei minulla ole mitään kokemusta). Viimeksi kun etsin harjoittelupaikkaa minulla kävi hyvä tuuri, olisin päässyt viiteen paikkaan joista tietysti valitsin sen huonoimman, tai ehkä muutkin olivat yhtä ankeita. Äitini on helppo neuvoa ettei saisi antaa työnantajan vaikuttaa itseensä niin että alkaa itkemään kun puhuu hänen kanssaan puhelimessa, mutta se on vähän vaikeaa toteuttaa minulle. Oli paikka muutenkin ankea.

Onnea hakemuksen kirjoittamiseen, toivottavasti saat paikan :)

Blog Widget by LinkWithin