17.1.2007

Olen joka päivä tällä viikolla nähnyt (pitäisi kai sanoa entisen) kouluni erään kirjastonhoitajan näköisiä naisia.

Kuvittelin että työttömänä olisi minulla viimeinkin ollut tylsää mutta koko ajan tuntuu olevan niin paljon tekemistä ettei aika riitä kaikkeen. Tai energia, tunnen syyllisyyttä (tietysti) etten saa tehtyä enempää Hyödyllisiä Asioita, vaikka joka päivä niitä teenkin. Kotini on jäänyt vähän laiminlyödyksi, tuntuu olevan vaikeaa pitää sitä siistinä vaikka olen täällä kaiket päivät. Tai ehkä kyse on siitä, koti säilyy siistimpänä silloin kun en ole täällä. Pitäisi varmaan opetella pitämään tiskaamisesta. Pesen vessankin paljon mieluummin kuin tiskaan.

Täytyy vielä korostaa etten mitenkään vakoile lukijoitani kävijätilastojen kautta.

4 kommenttia:

sade kirjoitti...

Sama tiskauskammo vaivaa minuakin. Voin suursiivota koko asunnon, jos joku muu hoitaisi tiskit. Nytkin ne jo ehkä vienosti tuoksahtavat, yäks. Pakko tiskata!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä järjestelin makuuhuoneeni vältellessäni tiskausta ja sitten päätin jättää sen huomisaamuksi. Silloin on pakko tiskata, astiat alkavat loppua. Tiskaus on tehty asunnossani hankalaksi, minulla ei ole tiskipöytää kuin viitisentoista senttiä ja astiat ovat vallanneet hellan ja sen viereisen tason, huuhtelemiseenkin täytyy käyttää erillistä vatia. En muutenkaan pidä tiskaamisesta ja olosuhteet tekevät sen vielä inhottavammaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi ihmiset jaksaa aina valittaa tiskaamisesta, eivätkä osta tiskikonetta? Eipä ne enää mitään mahdottomia maksa (200-300e) ja käyttö on lähes ilmaista (konejauhe tulee halvemmaksi kuin "fairy").

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ehkä jotkut ihmiset asuvat asunnoissa, joissa ei ole edes keittokomeroa, vaan eteinen, jonka yhdellä seinällä on tiskiallas, hella ja pieni laatikosto? Mihin ehdottaisit että sijoittaisin sen tiskikoneen? Hellan päälle? Laskutilaa täytyy olla vähän, joten laatikoston päälle ei voi laittaa mitään ja kun tiskipöytää ei ole ei siihenkään oikein voi laittaa mitään. Tai kyllä tiskipöytä on mutta se on noin viisitoista senttiä leveä, ei taida löytyä siihen sopivaa mallia. Ainoa kaappi on tiskipöydän alla ja siellä on tietysti kierrätysastiat. Kyllä minä ottaisin mielelläni tiskikoneen ja varmaan hankinkin, jos joskus asun paikassa, jossa se on mahdollista. Tähän asuntoon ei ole edes mahdollista saada pyykkikonetta, ellei luovu suihkun käytöstä.

Blog Widget by LinkWithin