18.1.2007

Päätökseni yrittää ryhdistäytyä vähän on toiminut. Tai ainakin sain tehtyä rästiin jääneitä töitä, niin että voin kohta aloittaa sellaiset joista palkka on vielä tulematta (kymmenen tuntia töitä on parempi kuin ei mikään, varsinkin kun kansia vailla olevat kirjat vaikuttavat ihan kiinnostavilta ja sellaisilta, jotka saattavat saada jotain huomiota jossain piireissä). Sain tiskattua ja järjesteltyä huoneeni ja päätettyä että lauantaina siivoan kunnolla. Sain myös nukuttua hyvin ja tarpeeksi pitkään (vaikka näinkin jotain aivan levotonta unta, jossa sinitiainen yritti ruokkia irokeesipäistä poikastaan käpytikalla, ei kelvannut. Ne saattoivat myös varastaa junalippuni.), harvinaista kyllä sain suljettua jännittävän kirjan jo kymmeneltä. Aion laittaa tänään kunnon ruokaakin, viime aikoina olen syönyt lähinnä puuroa, pinaattikeittoa ja makaronia juuston kanssa vuoropäivinä. Ja työmarkkinatuki ja asumistuki tulevat huomenna, aloin jo vähän huolestumaan.

4 kommenttia:

orange seeds kirjoitti...

Oo. Makaroni juuston kanssa (mac'n cheece) on aina jostain syytä houkuttanut minua, (olen muutenkin aika makaronin purija) mutten osaa tehdä sitä. Mikä on sinun reseptisi?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Olisikin joku resepti ja olisi se oikea ruoka, minun versioni on kirjaimellisesti makaronia juuston kanssa, keitettyjä makaroneja ja päälleripoteltua juustoa. Noloa kyllä.

Recipezaarista löytyi nämä ohjeet: http://www.recipezaar.com/recipes.php?q=mac+cheese siellä on vegaaniversiokin.

Tähti kirjoitti...

Ryhdistäytyminen tekee hyvää. Itselläni oli ahkerin opiskelu- ja työpäivä kuukausiin.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ryhdistäytymisestä tulee kyllä hyvä olo. Vielä kun saisin pari kantta tehtyä ja siivottua kunnolla niin voisin olla tyytyväinen.

Blog Widget by LinkWithin