14.3.2007


Ei täällä ole tapahtunut mitään erityisen kummallista ja salaista. Tai vähän kummallisia juttuja tapahtui, joiden tuloksena aloin miettimään (ja perheeni kannusti siihen kovasti) B-suunnitelmaani, sitä yrityksen perustamista. Angstin ja unettomuuden jälkeen päädyin, erään johtavan työvoimaneuvojan avustuksella, siihen ettei sen aika ole vielä. Ainakaan mielenterveyteni ei kestäisi sitä. Täytyy jatkaa tehostettua työnhakua.
Tuo tapaaminenkin oli aavistuksen verran stressaava ja se sai minut melkein itkun partaalle vaikka hän olikin hyvin ystävällinen. Täytyy jotenkin kasvattaa vähän luonnetta.

Tänään oli kaikin puolin hassu päivä, tai vähän hankala. Kurssilla piti kirjoittaa työhakemusta, se oli vaikeaa mutta sain aikaan paremman hakemuksen kuin mitä olen tähän mennessä käyttänyt. Tallensin sen muistitikulle, joka on avaimenperässäni. Aina tiedostoa tallentaessani muistutin itseäni ottamaan sen kurssin jälkeen mukaan (avaimenperä ei välttämättä ole paras muistitikun säilytyspaikka). Kävin kaupungilla vielä sekoilemassa verotoimistossa, siellä muistin etten tietenkään muistanut niitä avaimia. Onneksi työvoimatoimisto on ihan vieressä ja oli vielä auki.
Tänään on sentään paistanut aurinko ja ylihuomenna pääsen äidin luo.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin