15.3.2007


Olisi hauskaa jos keskeneräiset työt valmistuisivat ajatuksen voimalla jostain syystä palkkatöiden kanssa tuota ongelmaa ei ole). (Ei minua myöskään haittaisi jos työpaikan voisi saada vain tuijottamalla ilmoitusta keskittyneesti)

7 kommenttia:

Iines J kirjoitti...

Hyvä ajatus, sopii melkein kaikkeen!

helanes kirjoitti...

Voisivat mennä langat sekaisin.

orange seeds kirjoitti...

Tuo musta-vaaleanpuna-vihreä juttu näyttää tosi kivalta.

Huokaus... kuinka usein sitä itsekin toivoo että työpaikkoja saisi ilamn hakemusten tekoa. Tuo tuijotusmetodi kuulostaisi täydelliseltä, jos se vaan toimisi. Hakemusten teko on ahdistavaa, kun eivät ne koskaan tunnu toimivan.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Iines, tiskauksenkin soisi tapahtuvan ajatuksen voimalla, esimerkiksi.

Helanes, ne menevät solmuun muutenkin :)

Orange seeds, minäkin pidän siitä vihreä-vaaleanpuna-jutusta, se tummin on aivan tumma harmaa, se ei näy kuvasta. Siitä tulee sukka joka menee yhteen neuleblogi-ihmisten projektiin, jossa neulotaan arvotulle henkilölle sukat ja sitten joku neuloo minulle sukat. Aika jännittävää.

Hakemusten tekeminen on kyllä inhottavaa. Oletko muuten käynyt työkkärissä, sieltä kaikkien pitäisi saada apua hakemusten kirjoittamiseen työnhakukeskuksesta, tai ainakin jos ilmoittautuu työnhakijaksi (ei tarvitse olla työtön).

Hansu kirjoitti...

Samoilla linjoilla olin, mutta mulla on kesken opiskelujutut. On kyllä villatakkikin kesken, ku ei oo aikaa neuloa. Mitkä noi hienot kirjoneulesukat ylhäällä on?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minullakin on villatakki kesken, se on tuo musta möykky. En tiedä pääseekö se ikinä yhtä hihaa pidemmälle mutta sitä on tähän mennessä ollut aika mukavaa neuloa. Kirjoneulesukat ovat outo hybridi amerikkalaista varpaista aloitettavaa (minä rakastan tuota ohjetta kun siinä pääsee laskemaan ja soveltamaan) ja Vöyrin kirjoneuleista (vähän sovellettuna Suomalaisesta sukkakirjasta). Tähän mennessä yhdistelmä on toiminut hyvin.

Kirsi kirjoitti...

Näkymätön tyttö, jos keksit keinon siihen työpaikkailmoitusasiaan, pistä vinkki :)
Upeita töitä sinulla. Ihailua.

Blog Widget by LinkWithin