13.3.2007Tänään minua on ärsyttänyt lempiradiokanavani Helsinki-keskeisyys. Ei kauheasti lohduta kun kävelee nilkkojaan myöten loskassa vältellen pieniä järviä (tänä aamuna samaa harrasti myös hiihtämään tullut koululuokka) räntä, että pääkaupunkiseudulla on aikainen kevät ja kevään kaunein päivä. Täällä aurinko näyttäytyi muutaman minuutin ajan sunnuntaina, sen jälkeen on päässyt kokemaan erilaisia märän lumen muotoja. Ehkä se lohduttaa vähän että pian meillä on pidempi päivä kuin heillä.

Kurssilla on edelleen mukavaa ja hyödyllistäkin. Ja väsyttää ja on nälkä ja pitäisi tehdä vaikka mitä juttuja.
Tänään kurssilla puhuttiin muun muassa siitä mitä pitäisi kertoa työttömyysajastaan niin että työnantajalle tulisi kuva että on kehittänyt itseään vaikka millä hienoilla tavoilla. Jos on työhakemusten kirjoittamisen lisäksi lukenut hömppäkirjoja, neulonut ja katsonut animea niin voisiko sanoa harrastaneensa kulttuuria ja käyttäneensä luovuuttaan?

(tuollaista täällä on tällä hetkellä, kuvat ovat aivan värillisiäkin. Toisaalta ihanan sumuisen harmaata)

4 kommenttia:

orange seeds kirjoitti...

Sinähän voit kertoa käyttäneesi työttömyysaikaasi bligin pitäämiseen, valokuvaamiseen ja piirtämiseen sekä tietty vesijuoksuun jotta pysyy kunnossa:)

orange seeds kirjoitti...

Siis blogin...

KristinaA kirjoitti...

Voit kertoa, että olet harjoitellut hitauden kulttuuria, sehän on tulossa oleva megatrendi. Kerro, että olet katsellut tyhjää kalenteria ja tuntenut itsesi arvokkaaksi. Siihen ei kuule moni pysty!

Nobelstraat kirjoitti...

On täällä Turussakin aika keväistä.

Blog Widget by LinkWithin