8.3.2007

Valokuvatorstai / Sininen


Sininen. Arvaako tai tietääkö joku mistä tuossa on kyse?

Eilen toivoin että tämän päivän haastesanaksi tulisi vihreä mutta käy sininenkin.

15 kommenttia:

Hansu kirjoitti...

Vaikea sanoa mitä tuo esittää. Tulee kyllä mieleen joku suomuinen, tiskirätti taikka tiskialla. Kerropa mitä tuossa on? On niin makroa, ettei erota kokonaisuutta :)

Rappiotäti kirjoitti...

Veikkaan, että kuvassa on maljakko...

Karpalo kirjoitti...

Silkka arvaus: Sammakon kutua. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan selkeä penisrengas :D

Marko F kirjoitti...

Jännä kuva. En osaa arvata mistä on kyse.

Olli kirjoitti...

Joku kutujuttu mullekin tuli mieleen.. mutta ei se oikeastaan siltä näytä.. ja mistä tuo sininen väri..?

Kerro jo!

allyalias kirjoitti...

Vesipisaroita tiskialtaassa?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Täytyy varmaan kertoa :) Hansu on osittain oikeassa ja Rappiotäti (Ja Allyalias jonka kommentti tuli kun olin kirjoittamassa tätä), kyseessä on lasimalja tiskialtaassa. Aavistuksen verran paremmin tuo vati näkyy tämän kuvan aivan oikeassa reunassa. Ostin sen joskus kirpputorilta 50 markalla, muistan että silloin oli nimipäiväni ja ostin sen itselleni lahjaksi. Hintalapussa sen väitettiin olevan Nanny Stillin suunnittelema, ei ole. Jossain tuota mallia on sanottu Saara Hopian suunnittelemaksi. Hieno se joka tapauksessa on, vaikkei sille olekaan kauheasti käyttöä. Halusin ottaa kuvan sinisyydestä ja tuo on ehkä sinisin esine mitä täältä löytyy.

Kirsi kirjoitti...

Kuva on hauskan arvoituksellinen. Ehdin jo nähdä selityksesi. En olisi ikinä arvannut.

Iines J kirjoitti...

Tyylikäs kuva! Olisin tunnistanut 50-luvun lasiksi, mutta muoto ei tuosta kuvasta selvinnyt. Nanny Still voisi hyvinkin olla tekijä.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kirsi, en ihan vakavissani odottanutkaan että joku tunnistaisi, en tiedä olisinko itsekään. Halusin ottaa aika abstraktin kuvan.

Iines J, se on kyllä Nanny Still -henkinen mutta en ole löytänyt mitään tuollaista hänen teoksistaan kertovista kirjoista, mutta ei niissä varmaan kaikkia hänen töitään ole. Minulle riittää kuitenkin se että se on hauska ja ei ihan uusi :)

helanes kirjoitti...

Oisko silmäpakoja? Tai johan tuolla selitit.

Tarjuska kirjoitti...

Silmiä mullakin tuli ensin mieleeni...hauska kuva. En olisi kyllä arvannut, ellen olisi lukenut mitä siinä oikeasti oli. :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Hauskaa miten erilaisia mielikuvia kuvasta voi tulla :)

piua kirjoitti...

Olen varmaan ihan tylsä, mutta mulla tuli heti mieleen semmoinen maljakko/vaasi jossa on lasipisaroita. Ja siis arvasin näemmä oikein. Olisiko syy että olen jo niin vanha että olen nähnyt useita sellaisia astioita?

Blog Widget by LinkWithin