5.6.2007

Onnistuin kai sotkemaan jotain ja kyselyni ylläpitosivulle ei pääse enää. Onneksi vastaukset tulivat sähköpostiini ja arvoin satunnaislukugeneraattorin avulla voittajankin, joka saa kirjansa kunhan vastaa sähköpostiini ja kertoo osoitteensa. Kiitos kaikille vastanneille.

Harvinaisen sosiaalinen elämäni jatkui tänään, kävin kylässä yhden blogitutun luona, siellä oli kauhean mukavaa. Puhuimme monta tuntia kaikista ihmissuhdejutuista ja nuoruuden traumoista ja söimme ihanaa jäätelöä ja muita herkkuja. Oikein hauskaa.
Sekin oli hauskaa että sine piti pyöräillä kaupungin toiselle puolelle, en ole oikein saanut itseäni viime aikoina liikkeelle ellei ole pakko. Pääsin ajamaan osan matkaa Oulujoen vartta pitkin, siellä on kaunista, varsinkin tähän vuodenaikaan.


Olen onnistunut kehittämään uuden ulkonäkötrauman, jota yritän karkottaa julkaisemalla tämän kaverini Hailuodossa ottaman kuvan jossa näytän mielestäni tyhmältä. Masennuskirjassa oltiin sitä mieltä että traumoista pääsee eroon kohtaamalla ne mielellään julkisesti. Yritän nyt sitä.

1 kommentti:

Harri kirjoitti...

Höpönlöpön, Näkymätön tyttö. Näytät Nuuskamuikkuselta ja suoraan sanottuna kiehtovalta. Hattusikin on söpö.

Mutta tyhmältä... ei. Miettivältä ja kaihoisalta... kyllä. Kuin jotakin olisi ilmestymässä eteesi aalloista.

Blog Widget by LinkWithin