4.6.2007

Tuhannes merkintä meni ohi ilman että huomasinkaan. En olisi uskonut alussa että niitä kertyisi niin paljon (vaikka osa onkin pelkkiä kuvia).

Väsymykseni saavutti tänään uuden huipun, tai pitäisikö sitä sanoa alhoksi. Nukuin kyllä ihan hyvin ja pitkään mutta en oikein tahdo pysyä hereillä. Osittain saattaa olla kyse siitä että viikonlopun aktiivisuus kostautuu mutta suurin syyllinen on allergialääke, jonka otin eilen vasta vähän ennen nukkumaanmenoa. Jos sen ottaisi jo aiemmin illalla niin olo ei ole niin kauhea, nyt minun piti mennä aamupalan jälkeen takaisin sänkyyn. En tiedä nukuinko, ainakaan minulle ei tullut huonoa oloa niin kuin päiväunista tavallisesti tulee, mutta lojuin tunnin verran jonkinlaisessa horroksessa. Selvisin juuri ja juuri tämän päivän Hyödyllisistä asioista, kysyin isältäni luuleeko hän että sänkyni mahtuu pakettiautoon ja laitoin joitain huonekalujani myyntiin Keltaisen Pörssin kautta (ihan hyvät joskin vähän kuluneet ja vähän rumat pöytä, laatikosto ja kirjahylly, yhteensä 10 euroa tai viisi euroa kpl, hinnasta voidaan neuvotellakin Haluaisin vain niistä eroon, varsinkin pöydästä ja hyllystä. Pöytä on 120x80 cm ja kirjahylly 80x180 cm ja siinä on viisi hyllyä. Jos sattuu kiinnostamaan niin osoite löytyy profiilista) ja aloitin vähän pakkaustakin (Keltaisen Pörssin kuvia varten piti vähän siirrellä romuja).

Äsken olin taas horrostamassa kun minulle soitti kauhean ystävällinen vakuutusmyyjä Turusta, he tarjoavat 15% alennusta ensimmäisen vuoden kotivakuutuksesta sen välitysfirman asiakkaille. Ihan kätevää ja saatan käyttääkin heidän tarjouksensa. Täytyy muistaa lopettaa entinen. Nainen ei ollut millään tajuta Oulun osoitettani, se on kummallinen.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin