24.7.2007

Keittiö

Keittiöni ei ole suuren suuri mutta voittaa vanhan eteis-keittiöni.
Keittiön värit ovat mielenkiintoiset ja päätin etten edes pyri minkäänlaiseen tyylikkyyteen. Keltainen juttu on lamppu, jonka on tulossa korvaamaan keittiössä ollut tylsää lamppua. Kaikki verhoni ovat alennusmyynneistä ja hieman kummallisia. Vaunussa on ehkä Turun suurin Jayne Ann Krentz -kokoelma ja vielä hengissä olevia yrttejä, en tiedä miten kauan ne kestävät. Iso kasvi on lahja äitipuolelta ja sen pitäisi kestää vaikka mitä. 
Olen kerännyt vuosikausia kiinnostavia postikortteja, niin voin koristella jääkaappiani erilaisilla sävyillä.

Keittiössä on oikeaa työtilaakin. Tuntuu vähän oudolta.

3 kommenttia:

orange seeds kirjoitti...

Minusta sinulla on valtavan hienoja huonekaluja ja koriste-esineitä. Kaikki nuo yksityikohdat näyttävät valtavan kiehtovilta.

keittiössä on minusta hirveä kivat värit, ja ne tarjoiluvaunut ovat ihanat. Hömppäkirjat keittiössä kuulostavat hirmu hauskalta, se on niille tavallaan hyvän kuuloinen paikka. Voi vaikka lueskelle kevyttä viihdetä uunin edessä istuen samalla kun odottaa leivonnaisten kypsymistä:)

Verhotkin ovat hienon väriset, sopivat sisustukseen. Taitaa tosiaan olla sinun näköisesi asunto.

liftari kirjoitti...

Tosi kodikkaan näköistä! :)
Lämmin tunnelma.. Kulunutkin näyttää tosi hyvältä, kun on siistiä!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Orange seeds, tuossa vaunussa sopiikin säilyttää kirjoja, se on ollut työurallaan Jyväskylän yliopiton kirjastossa kirjavaununa, nyt se on eläkkeellä keittiössäni. Luulen kyllä että keittiön kirjat siirtyvät jossain vaiheessa muualle, mutta siihen menee varmaan aikaa.
Minä pidän sisustuksista joissa on vähän erikoisia yksityiskohtia, joten olen siihen tainnut pyrkiä teini-iän huoneestani lähtien.

Liftari, kodikkuus on tärkeää. Tämä asunto on ollut yllättävän helppo pitää aika siistinä. Vaatehuone auttaa kyllä paljon.

Blog Widget by LinkWithin