31.8.2007


Sukkaolio valtasi mieleni tänään niin ettei siihen ole mahtunut juuri muuta. Tämän päivän urakan sain kyllä tehtyä mutta muuten en ole pystynyt tekemään muuta kuin neulomaan. Ehkä se hypnotisoi minut.
(Täytyy sanoa varmuuden vuoksi ettei kuvassa ole todellakaan jalkani)

Kun sain tämän viikon työnhaku-urakan loppuun en osaa päättää mitä teen ensi viikolla. Minulla olisi yksi parin päivän työkeikka isäni firmassa, jonka voisi hoitaa heti, toisaalta olisi ehkä hyvä saada muutama hakemus liikkeelle mahdollisimman pian.

Kohta pitäisi lähteä kaupunkiin tapaamaan yhtä oululaista ystävää joka sattuu olemaan tiukan aikataulun matkalla Turussa ja ehkä ehtii vähän tapaamaan. Taidan mennä bussilla, minulla on ollut viime aikoina vähän flunssainen olo.

2 kommenttia:

Tuazophia kirjoitti...

Luen kirjaasi ja mieleni on selvästi herkkä häiriöille, koska jouduin miettimään ainakin minuutin missä mennään, kun tapahtumat eivät täsmää viimeeksi lukemani kanssa. Olen nauranut monta kertaa, kirjalle, ja vielä on 2/3 lukematta. Mutta minulla onkin kieroon kasvanut huumorintaju.

Sukka on mahtava! Onko palmikkoon jossain ohjetta?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Voi olla että se kirja vaatii vähän kieroa huumorintajua. Hauskaa että luet sitä :)

Sukan palmikon ohje löytyy uusimmasta Interweave Knitsista, ihastuin siihen yhdessä villapaidassa jota en ikinä voisi käyttää. Se on kyllä äärettömän yksinkertainen, olin vähän pettynyt siihen miten helposti tuollaista ketjua saa aikaan.
Olin tänään ehkä lievästi maanisessa neulontatilassa, neuloin sukan koko varren tänään, noin 30 senttiä. En ole ikinä tehnyt noin pitkävartista sukkaa. En kyllä tiedä pitäisikö minun purkaa sitä vähän, se on ylhäältä aika tiukka. En millään jaksanut selvittää miten lisäykset pitäisi tehdä ja vaihdoin vain aina isompaan puikkoon. Täytyy katsoa sitä huomenna.

Blog Widget by LinkWithin