24.9.2007


Kummallisen näköinen pipo ei oikeastaan olekaan niin kauhean kummallinen (toisin kuin malli, jolla on kauhean pitkä otsatukkakin). Ja tuntuu mukavalta ja on lämmin. Ensimmäinen vaatteeni jota suositellaan aktiivisille liikkujille. Ostin tuon partiokaupasta, isäni suosituksesta.
Nyt vain tarvitsee vähän viileämpää säätä.

5 kommenttia:

Tuazophia kirjoitti...

Voi hyvä isä, että nuo sun hiukset on ihanat! Enkä nyt puhu etuhiuksista, vaan yleisesti. Voisin olla kade, jos jaksaisin. ;) Vaikka, huvittavaa kyllä, olen aivan ihastunut omiin harmaisiin hiuksiini. Niitä on paljon ja osa on ihania valkoisia. Mutta muuten voisin ottaa sinun hiuksesi - jos tulee rahapula, teetä niistä peruukki. :D

orange seeds kirjoitti...

Minusta nuo pidentyneet etuhiukset näyttävät todella hyvilta. Voisivat olla vieläkin pidemmät. Sinulle sopii tuollainen tyyli, että etukhiukset ovat vähän sivuun pyyhkäistyt, poissa otsalta. Korostaa jotenkin hyvin kasvojasi.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuazophia, minusta hiukseni ovat olleet viime aikoina jotenkin ohentuneet ja huonokuntoiset. Minullakin on mahdollisuus nuorena harmaantumiseen, mummoni harmaantui kokonaan kolmekymppisenä. Olen kyllä perinyt isäni puolen hiukset muuten, ehkä sieltä tulee taipumus harmaantua vasta hyvin myöhään.

Orange seeds, olen yllättänyt siitä etteivät tuollaiset otsahiukset näytä kauhean pahalta. Niiden ongelmana on vain että ne taitavat vaatia viitseliäisyyttä, varsinkin kun otsahiukseni alkavat taipuilemaan ties mihin suuntaan tässä pituudessa.

orange seeds kirjoitti...

Sellaiset "hengettömät" simppleit pinnit ovat aika helppo tapa ohjailla otsatukkaa. Minullakin oli josus tukka pitempi otsalta, silloin käytin moisia paljon.

Piposta ei kyllä saanut kovin hyvää käsitystä tuon kuvan perusteella. Silläpä kai tämä menikin enempi otsiskeskusteluksi.

Oletko kokeillut latvoihin öljyhoitoa, jos hiukset tuntuvat kuivilta? Siis ihan oliiviöljyä latvoihin, ja vartin päästä shampoopesu. (vaikka saahan sitä toki oikeita öljyhoitoja ostettua kaupastakin, mutta ei oliviiöljy juurikaan siitä eroa muuten kuin tuoksullaan.)Olen itse joskus harrastanut. Ei tukka tuon jälkeen kuiva ainakaan ole.

Anonyymi kirjoitti...

Minä laitan latvoihin joskus manteliöljyä sekoitettuna Humektan-perusvoiteeseen. Jojobaöljy olisi kuulemma parasta, mutta vähän kalliimpaa.

Blog Widget by LinkWithin