9.9.2007

Olen suunnitellut tällaista sunnuntaita siitä lähtien kun kuulin pääkirjaston olevan auki sunnuntaisinkin. Minun piti palauttaa perjantaina muutama kirja lähikirjastooni mutta kun olin horroksessa en saanut sitäkään tehtyä. Otin ne sitten tänään mukaan ja pyöräilin kaupunkiin. Katsoin lisää luettavaa (jotka eivät ehkä tule luetuiksi, vaikka naistransvestiittien historian 1600-1700-luvuilla aionkin ottaa matkalukemiseksi ensi viikolla) ja luin paria käsityölehteä. Sitten kävin kirjaston kahvilassa juomassa kaakaota kermavaahdolla ja syömässä korvapuustin ja lukemassa muutaman sivun naistransvestiitteja (se oli suorastaan perinne esim. Alankomaissa, tiukoille joutuneet naiset saattoivat pukeutua miehiksi ja värväytyä armeijaan tai merimiehiksi tai vastaaviksi, jotkut menivät naisten kanssa naimisiinkin). Olisi ollut mukavampaa jos minulla olisi ollut seuraa, olisin ehkä kehdannut olla kahvilassa vähän pitempäänkin.

Olen taas harrastanut vähän säilöntää. Soseutin tänään viimeiset tarjousomenat, minulla kävi aika hyvä tuuri niiden kanssa. Jos syön marjoja lokakuusta toukokuuhun, minulle riittää syömistä joka viikolle. Ja puolukkakausi on vasta aluillaan.
Kävin tutkimassa talouskellaria, se oli aika pelottava paikka (sen seinät ovat aaltopeltiä) mutta hiirenloukut oli sentään poistettu. Ja se on niin kylmä että luulisi puolukoiden viihtyvän siellä.

Minulla ei ole tällä hetkellä oikein mitään kirjoitusideoita, muuta kuin tuollaista päiväkirjamaista. Onko teillä mitään toiveita tai ehdotuksia aiheiden suhteen, haluatteko nähdä kuvia jostain aiheesta (valokuvia tai piirustuksia), onko teillä mitään kysymyksiä? Olisin niistä kiitollinen (mutta varaan oikeuden päättää mistä haluan kertoa ja mistä en, minullakin on jotain yksityisiä asioita).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä tuon transvestiittikirjan nimi on?

Wingabel kirjoitti...

Olisi kiinnostavaa nähdä esim, piirrustus tai miksi ei tekstikin siitä, millaisena sinä koet/näet maailman. Kun meillä kaikilla kuitenkin on omat omituiset näkökulmamme.

Blog Widget by LinkWithin