18.10.2007

Jouduin pieneen paniikkiin kun blogini viimeinen kirjoitus ei ollut mielestäni se minkä sen olisi pitänyt olla, olin varma että olin kirjoittanut jotain eilen aamulla mutta viimeinen kirjoitus oli kuitenkin aikaisempi. Tai niin kuvittelin, kunnes tarkistin sen mikä päivä tänään on. Olen nukkunut parina viime yönä varmasti tarpeeksi pitkään mutta oloni ei ole ihan kauhean terävä, ehkä olen nukkunut liian paljon?

Joskus minua vaivaa se ettei minulla ole mitään erityisen voimakkaita tai ehdottomia periaatteita (haluaisin olla vähän vallankumouksellinen mutta olen kaikkea muuta). Minulla on epämääräinen tavoite elää vähän ympäristöystävällisemmin, mutta en tiedä miten hyvin toteutan sitä, en ainakaan tarpeeksi. Vastustan vähän yksityisautoilua, mutta lähinnä omalla kohdallani, ei minulla ole vaikeuksia olla toisten kyydissä (sitä ei kyllä tapahdu usein). Enkä sitä paitsi voisi edes alkaa harrastamaan autoilua, ei minulla olisi varaa ajokorttiin ja autoon, eikä kyllä mitään erityistä tarvettakaan. En vastusta televisiota, vaikken sitä yleensä katsokaan (paitsi äitini luona), suurin syy televisiottomuuteeni, köyhyyden lisäksi, on se että minulla on niin paljon muitakin viihdemuotoja ettei sille ole aikaa. En minä tee mitään erityisen henkevää tai luovaa (jos neulomista ei lasketa) vapaa-ajallani eikä televisiottomuus saa minua lukemaan mitään merkittävää kirjallisuutta.
Raittiuteenikaan ei liity mitään sen kummempia periaatteita, yleensä en edes muista että baareissa käyminen tai ryyppääminen tai muut sellaiset jutut ovat monille aivan normaaleja. En mitenkään vastusta alkoholia, se ei vain kiinnosta minua. Paitsi ruoissa ja leivonnassa (olen suunnitellut muffineja joissa olisi konjakkia ja vaikka appelsiinia ja suklaata, tai ehkä rommi sopisi niihin paremmin?) ja satunnaisen siideripullon muodossa.
Yksi periaatteeni on ollut välttää irtosuhteita koska tiedän ettei niistä koidu minulle mitään iloa, tai ainakin irtosuhteita sellaisten ihmisten kanssa joita kohtaan en tunne himoa (mikä on oikeastaan ihan sama koska en ole vielä kohdannut sellaista tuntematonta ihmistä jota olisin himoinnut enkä kovinkaan montaa tuttuakaan, ainakaan tarpeeksi tai tarpeeksi pitkään) mutta tuokaan periaate ei ole joutunut koetukselle kun kukaan mies ei ole ollut kiinnostunut seksistä kanssani (tai jos on ollut niin on pitänyt sen omana tietonaan).

2 kommenttia:

Veloena kirjoitti...

Jestas, miksi sinusta tämä kirjoittamisasia ei jäsenny henkeväksi eikä luovaksi?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä taidan ajatella kirjoittamiseni kuuluvan enemmän puheen piiriin eikä se minulla yleensä ole henkevää tai luovaa :) Joskus tuntuu siltä että kirjoittaminen on blogin sivutuote vain. Pidän kyllä siitä että minulla ei ole mitään erityistä tarvetta ottaa sitä vakavasti.

Blog Widget by LinkWithin