25.11.2007


Juhlien järjestäminen on minulle vähän niin kuin extreme-urheilua, jännitys on osa nautintoa. Välillä kyllä menen ehkä vähän liian pitkälle. Nukuin koko yön huonosti ja heräsin ensimmäisen kerran kunnolla puoli viideltä jostain painajaisesta ja nousin vähäksi aikaa ylös. Palasin nukkumaan ja näkemään hermostuttavia unia siitä että olinkin nukkunut puoleen yhteentoista enkä ehtisi valmistella juhlia ennen vieraiden tuloa (olen ehkä kerran nukkunut niin pitkään). Kello oli kuitenkin vasta kahdeksan ja ehdin hyvin tehdä kaiken tarvittavan.

Toisin kuin pelkäsin, oli ruokaa tarpeeksi tai liikaakin (mutta juhlien jälkeen pitää jäädä ruokaa jäljelle, paitsi että joudun syömään ne itse). Vieraat olivat mukavia ja minulla ainakin oli hauskaa.

Ripustin lumihiutaleet ikkunaan odottamaan joulukorttitalkoita, ne ovat aika hauskan näköisiä rivissä. Muuta talvista ei Turussa kyllä nyt olekaan.

2 kommenttia:

zache kirjoitti...

Hmm, kiitetääs kekkereistä kun olen taas netinpäässä. Ruoka oli hyvää ja kekkerit hyvin hmm... Näkymätön tyttömäiset. Kiitokset :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Eipä kestä, hauskaa että pääsit tulemaan :)

Blog Widget by LinkWithin