12.12.2007

En tiedä oliko hiusten leikkuuttaminen ihan tyhmä päätös mutta vielä ei kaduta (olkaa kilttejä ja älkää haukkuko kauheasti, ellei ole aivan pakko) . Näytän kyllä tyhmältä kaikissa kuvissa jotka otin (mutta sille ei oikein voi mitään muuta kuin vaihtamalla naamaa), ennen ja jälkeen, mutta ehkä teitä kiinnostaa tämä muutos:
Kampaaja ei ollut se jonka olin netistä katsonut vaan kuvien perusteella mukavimman näköinen ja olikin mukava. Uusi hiusmalli perustuu kokonaan hänen ehdotukseensa mutta on sentyyppinen kuin itsekin vähän ajattelin. Hiukset eivät ole niin lyhyet kuin miltä ne näyttävät, tai siis ovat takaa pidemmät. Kampaamon lattialle jäi kauhea kasa hiuksia, mutta kokemus ei ollut mitenkään traumaattinen, ehkä en vieläkään tajua sitä todeksi. Minusta kyllä tuntuu siltä ettei minulla ole lainkaan hiuksia.

Voi kyllä olla että oli jo aikakin muuttaa kampausta, bussikorttia ladatessa kävi ilmi että olisin käynyt ihan hyvin 17-vuotiaasta.

Löysin myös lahjan siskolle ja miehelleen. Tai lahjat, paketista tulee pseudo-japanilainen tai ainakin jollain tavalla aasialainen, riisinuudeleita (sievässä paketissa ja luomua Ruohonjuuresta) ja Indiskasta kaksi kulhoa, joiden kuviota voi hyvällä tahdolla pitää japanilaishenkisenä, jos vähän siristää silmiään. Oli kauhean vaikeaa löytää niitä, siskollani on outo maku kulhojen suhteen ja hän ei pidä kulhoista joilla on minkäänlainen jalka, kulhon pitää olla puolipallo joka seisoo tasaisella pohjalla. Oikeita japanilaisia kulhoja löytyisi vaikka miten kauniita mutta jalallisia. Ovat nuokin kyllä ihan sievät. Paketti kaipaa vielä jotain pientä, vihreä tee sopisi hyvin jos se sopisi siskolleni.

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minusta hiukset on tosi hyvännäköiset, sellaiset keveämmät. Sopivat hyvin sinulle!

Mielitty kirjoitti...

Olin myös kommentoimassa, että hiuksesi näyttävät kevyemmiltä. Tuollaiseen hieman luonnonkiharaan tukkaan sopii hienosti kerroksittain leikattu kampaus. Kiva on!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minäkin pidän tuosta keveydestä, en ollut tajunnut miten paljon pitkät hiukset painavat, vaikka yksi hius olisikin aika ohut, aiemmin ne vain roikkuivat alaspäin ja nyt ne suorastaan liikkuvat :) Kampaaja selvästi tiesi mitä oli tekemässä.

Mira kirjoitti...

Tosi hyvä, olet söpön näiköinen! Luulisin, et saanut sitä kammo-otsatukkaa sitten:) Ihan ok. Ei varmaan tunnut pahalta.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos, onnistuin kyllä välttymään kammottavan pirteiltä hiuksilta (pirteys ei kyllä välttämättä ole pahasta, kampaajalla itsellään oli tosi hauskat ja pirteät hiukset).

-TC- kirjoitti...

Vähän ristiävä mielipide: minusta nuo uudet ovat homssuiset.. Ikäänkuin olisit juuri herännyt, etkä suinkaan karvarista tulossa.
Ja valitettavasti minusta sinulle käy pitkät hiukset paremmin. Älä ainakaan enempää lyhennä!!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Homssuisuus tulee ehkä siitä että kävelee tuulisen kaupungin läpi käsittelyaineisilla hiuksilla. Hiuksien lisälyhentäminen ei kyllä ole suunnitelmissa ainakaan lähiaikoina.

puusi kirjoitti...

Uudet hiuksesi ovat minusta ihanat ja käyvät sinulle tosi hyvin! :)

Annikki kirjoitti...

Pöh, mitkään homssuiset. Sopivasti tyylikäs ja samalla ajaton leikkaus, ja kehystää kasvoja kivasti.

(ja sitäpaitsi huhu kertoo, että juuri heränneenä hiukset ovat seksikkäimmillään)

Arawn kirjoitti...

Yhdyn yleisimpään mielipiteeseen: näyttävät hyviltä. Minusta nuo myös sopivat kasvoihisi paremmin kuin pelkät tasapitkät.

Anonyymi kirjoitti...

Huh, oletpa erinäköinen. Ensimmäisenä tuli mieleen yksi bilekaveri jolla on ollut samanlainen leikkaus ;) Tuon on vähemmän kiltti look ehkä.

Fanta

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin hyvä muutos!! Tosi kivat hiukset.

Anonyymi kirjoitti...

Näytät nyt ehkä tavallisemmalta, koska monella on tuollaiset hiukset ja se on tavallaan sääli, mutta muuten ei huono.

orange seeds kirjoitti...

Yhtään eivät olleet homssuiset eivätkä kyllä minun mielestäni myöskään lyhyet:)
Todella hienot minusta, sopii sinulle hyvin. Luonnonkiharuus tulee nyt paremmin esiin, ja kampaus on elävämmän (ehkä se on juurikin sitä liikkuvuutta) näköinen.
Kuvittelisin, että tuo on sikälikin hyvä kampaus, että se pysynee kasvaessaankin muodossaan, eikä sitä tarvi olla koko aikaa leikkelemässä.

Hyvä ratkaisu minusta:)
Ja onko värisävyllekin kenties tapahtunut jotain, vai näenkö omiani?

Tuazophia kirjoitti...

Pyysithän lattialle jääneet hiuksesi mukaan ja lähetit minulle? :D Kaunis leikkaus kuitenkin ja jos alkaa kaduttaa, niin nuo saa helposti kasvatettua takaisinkin. Yksi kaveri, jolla on myös tosi paksut hiukset, laittaa joskus hiuksensa pään ympärille letille, jotta tuntisi miten kevyt pää on ilman niskassa roikkuvaa lettiä.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Hauskaa että enemmistö kannattaa uusia hiuksia :)

Fanta, olen varoittanut perheenjäseniäni etteivät he ehkä tunnista minua, vitsillä siis, mutta ei sitä koskaan tiedä. Tunsin eilen itseni vähän eri henkilöksi kun kävelin kaupungilla.

Orange seeds, väri on ihan oma, ehkä valaistus ja kampaajan kiiltosuihke tekivät siitä vähän oudon värisen.

Tuazophania, lattialle jääneet hiukset olivat sen verran epämääräinen kasa ja aika lyhyitä ettei niistä oikein olisi ollut tuliaisiksi :) Minun hiukseni olivat pitkinäkin aika kevyet, näin kevennettyinä ne eivät tunnu mitenkään erilaisilta. Pään ympäri kierretyt letit ovat kyllä hienoja ja ilmeisesti muotia joissain piireissä kun viime aikoina olen nähnyt niitä joka paikassa.

Anonyymi kirjoitti...

Kolmannessa kuvassa näytät todella kauniilta. Tarkoitan, että olet näyttänyt aiemminkin hyvältä, mutta siinä näytät erityisen viehättävältä.

Terv. mies, joka ei huomaa hiuksissa juuri mitään eroa

Keksi kirjoitti...

Mielestäni hiuksesi ovat todella kauniit :). Malli sopii kasvoillesi, tykkään kovasti.

Anonyymi kirjoitti...

Näkymätön tyttö - varoitus on tarpeen :D !

Blog Widget by LinkWithin