13.5.2008
Ruissalossa sunnuntaina.

Jotkut allergialääkkeet olisivat aika käteviä, jos olisi nukahtamisvaikeuksia (eikä unessapysymis-). Otin yhden tabletin sunnuntaina illalla, eilen olin aivan nukuksissa ja minun oli pakko nukkua päiväunetkin, kun silmäni eivät pysyneet auki ja päätin olla lääkkeittä perjantaiseen lääkäriin asti (siis allergialääkkeittä, masennuslääkettä syön tietysti). Tänäänkään en ollut pirteimmilläni mutta pirteämpi kuitenkin (siksi enemmän kuvia kuin sanoja). Harmi vain että lääkkeet kuitenkin poistavat allergiaoireet, valitsen ne kuitenkin mieluummin kuin kauhean väsymyksen.
Muuten tänään ei ole tapahtunut oikein mitään. Tuhosin perinnöksi saadun Tupperware-rasian. Tein töitä. Kotimatkalla tuuli kauheasti. Pitää varmaan ottaa huomenna mukaan pipo ja kaulaliina.

5 kommenttia:

Offset kirjoitti...

Vaihda eri antihistamiiniin, joku voi väsyttää vähemmän. Niitähän on muutamaa erisorttista.

Minua ainakin väsyttää eniten ne joiden kehutaan väsyttävän keskimäärin vähiten.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia. Täällä on vasta silmuja puissa.


Fanta

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Offset, olen ollut pihi enkä ole ostanut ainutta tietämääni ei-väsyttävää lääkettä kun olen ajatellut että saan toivottavasti perjantaina reseptin ja pääsen halvemmalla. Oireetkaan eivät olleet kauhean voimakkaat ennen viikonloppua ja olen välillä selvinnyt ilman lääkkeitä. Tänään jouduin luovuttamaan aika nopeasti, nuha oli aivan liian paha.

Fanta, kiitos. Täällä on jo ihan kesä, tai oli ennen tätä kylmyyttä. Tuomet kukkivat ja lemmikit ja leinikit ja ties mitkä muut ja ihmiset leikkaavat jo nurmikoita. Vähän erilainen kevät.

zache_ kirjoitti...

Pipo ja kaulahuivi olisi kyllä pätevä veto tuohon säähän. Eilisestä viisastuneena älysin sentään ottaa tänään riittävästi vaatetta päälle. En tosin pipoa, mutta ei vara venettä kaada.

Nimimerkillä, saan syyttää vain itseäni jos onnistun tulemaan kipeäksi pyöräiltyäni liian vähissä vaatteissa viimassa.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tänään minulle tuli vähän kuuma pipon ja kaulaliinan kanssa. Näköjään koskaan ei ole hyvin :)

Blog Widget by LinkWithin