16.6.2008

Käsitöitä, pientä mukavuutta ja raskaana oleva Risto

Tänään minulla on aika mukava olo.

Rahatilanteeni oli parempi kuin kuvittelin joten pyöräilin yhdelle kirpputorille (vähän jämälankaa pienten otusten virkkuuseen ja vanha valokuvakehys) ja Etolaan, josta löytyi pitkään etsimäni kohtuuhintainen salaattilinko.
Suosikkineulepodcastini järjestää vaihdon, jossa on tarkoitus lähettää itsetehty pieni otus ja karkkia ja jotain muuta sellaista. Minulle tuli arvonnassa lahjottavaksi itse podcastin pitäjä mikä on vähän hirvittävää (tulee vähän onnistumispaineita). Laitan pakettiin mukaan käsityömessuilta ostamiani vanhoja nappeja ja pullaohjeen (hän harrastaa leipomista) ja tarkoituksenani on virkata kissa, löysin aika söpön ohjeen. Karkkien valitseminen oli vaikeampaa, halusin jotain suomalaista. Päädyin Fazerin uusiin marjakarkkeihin ja Dammenbergin maitosuklaasydämiin, niiden pakkaus on ainakin sievä.

IMG_0434
Sain lauantaina valmiiksi kolmannen yritykseni saada aikaa kesäkäyttöön sopiva neuletakki. Siitä tuli vähän iso mutta muuten ihan hyvä. (Näytän taas aika oudolta kuvassa.)
Eilen taas sain viimeisteltyä sukat jotka aloitin viime syksynä ja jotka unohtuivat pitkäksi aikaa. Nyt minulla ei ole mitään käsitöitä kesken, ennen kuin aloitan sen kissan virkkaamisen.

Ylihuomenna pääsen äidin luo, mukavaa. Ja juhannus tulee ja syntymäpäiväni, tuntuu oudolta että minusta tulee 28-vuotias.

Sain taas yhden "ei ole töitä tarjota mutta tulevaisuudesta ei koskaan tiedä" -vastauksen, voi olla että he ovat vain kohteliaita mutta ei sitä koskaan tiedä. Parempia vastauksia, vaikka ne ovatkin olleet hylkäyksiä, olen saanut kuin pelkäsin.

Näin viikonloppuna unta joka pääsi kummallisten unien top-listalle. Siinä tapahtui vaikka mitä mutta parhaiten muistan suomalaisen buddhalaisen munkin nimeltä Risto, joka oli raskaana ja jonka synnytyksessä Dalai Lama avusti. En oikein tiedä mistä tuo tuli.

6 kommenttia:

seeds kirjoitti...

Hieno takki! Ei se ainakaan kuvassa näyä liian isolta.

Voisiko tuo raskaana oleva risto tulla siitä, kun tässä joku aikaa sittenhän netiss (kai? vai olenko minäkin nähnyt unta?) pyöri joku hömppäuutinen, jonka mukaan muka joku mies oli raskaana..

anne-mari kirjoitti...

Takki on hieno! Piti myos ehdottaa, etta josko tuo Risto uni johtuu siita, etta olet nahnyt uutisen siita amerikkalaisesta miehesta joka on raskaana. Iso uutinen taalla, btw.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minäkin luulen että unen takana on se raskaana oleva mies, siitä on kyllä ollut aika paljon juttua kuuntelemissani podcasteissakin (minusta on aika mielenkiintoista miten sukupuoli määrittyy ihmisten mielessä, jotkut olivat sitä mieltä ettei hän ole edes mies). Taisin lukea myös jotain Risto-bändistä (jonka musiikkia en ole tainnut koskaan kuulla) ja Dalai Lamakin on ollut uutisissa aika usein. Noista aineksista aivoni kai sekoittivat unen. Aika hassua.

siiri kirjoitti...

Monet työnantajat oikeasti tallettavat hakemukset ja etsivät ensisijaisesti niistä uutta työntekijää tarpeen tullen. Minulle on joskus soiteltu jopa vuosi hakemuksen lähettämisen jälkeen, että haluaisinko töitä. Että jaksa vain lähetellä, ja pistä ylös että mihin olet lähettänyt ja koska, niin ei tarvitse jälkeenpäin arvailla.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Aika hyvä ajoitus saisi kyllä olla osuisi ottamaan yhteyttä työnantajaan juuri sillä hetkellä kun he tarvitsevat työntekijää :) Täytyy toivoa että noille tulisi tarvetta myöhemmin.

walopää kirjoitti...

hei klikkasin sun kuvaa ja tulin flickr-sivullesi - ja siellähän oli aivan ihania käsitöitä! wow wow wow. Oletpas taitava!!!!!!

Blog Widget by LinkWithin