6.8.2008

Finnconissa ja Naantalissa ja vähän muualla

Oikeastaan Finncon-kuvieni otsikkona pitäisi olla Animecon, kaikki kuvani ovat sieltä. Ja lähinnä satunnaisista cosplay-tyypeistä. Tuossa näkyy oudon kulkueen pää, en tiedä mitä he tekivät.  
Siskoni myy töitään. En ollut tunnistaa häntä, mutta ei hänkään kyllä minua uusilla hiuksillani (kaikki muut ovat kyllä tunnistaneet, mukaan lukien pari tyyppiä jotka tapasin kesäkuun alussa miitissä ja kirjaston kahvilan pitäjä. Käyn siellä kyllä aika usein mutta ei hän minua sen takia tunnista vaan äitipuoleni kautta).
Ja lisää satunnaisia anime-tyyppejä. Conin paikka oli loistava, Tampere-talo, ja sääkin suosi. Kuulin kyllä että jotkut järjestelyt eivät sujuneet kauhean hyvin.
Ja sitten ollaan jo Naantalissa. Taas kerran kirkko. Otin melkein samanlaisia kuvia kuin aiemmalla Naantalin retkelläni mutta en vain voi vastustaa keskiaikaisia kirkkoja. Enkä holvikattoja.

Istuimme kahvilassa vanhan kaupungin satamassa ja katselimme veneitä ja ohikulkevia lapsiperheitä matkalla muumeja katsomaan.

Ja kiipesimme Kuparivuorelle katsomaan maisemia ja hirvittymään jyrkästä kalliosta.
Ja sitten oli aika palata kotiin (välissä kuljimme vanhassa kaupungissa ja kävimme syömässä ja katsomassa emalitaidenäyttelyä, josta äitini osti pienen työn). 
Kirkko taas, laivan kannelta. Postikorttimaisen idyllistä.
Ja laivaa ja merta.
Ja merta.
Lopulta olimme takaisin Turussa ja istuimme terassilla ja kuuntelimme ja katselimme Leningrad Dixieland Jazz Bandia. Ja minäkin join vähän siideriä. 

3 kommenttia:

josefiina kirjoitti...

Ja näiden kivojen kuvien lisäksi jäin vielä odottamaan kuvaa siitä uudesta tuulipuvusta...

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Unohdin sen kokonaan, täytyy katsoa jos ehtisin huomenna aamulla.

anne-mari kirjoitti...

Tampere-talo? Minulla meni ihan ohi, etta tuo tapahtuma oli Tampereella. Kotikaupungissani.

Kauniita kuvia Naantalista! Minakin haluaisin nahda sen epa-urheilullisen tuulipuvun:)

Blog Widget by LinkWithin