19.8.2008

Sekavuutta, kirjoja, pettymys ja kissa

Nettiyhteyteni ei toiminut aamulla ja olin varma että siinä oli jotain vialla, ehkä öinen ukkonen oli aiheuttanut ongelmia tai jotain. Onneksi en soittanut asiakaspalveluun, olisin päässyt varmaan jonnekin idioottien asiakkaiden sivustolle. Nimittäin nyt kun tulin äsken kotiin huomasin että modeemin johto ei ollut kunnolla kiinni seinässä, se joka tulee puhelinpistokkeeseen, virtaa siihen kyllä tuli enkä tajunnut aamulla katsoa johtoja. Ja nyt muistan että onnistuin eilen tiputtamaan herätyskelloni yöpöydältäni niin että se tippui jonnekin puhelinpistokkeen tienoille...

Viime yöni oli kyllä taas niin levoton että ehkä on ymmärrettävää jos en ollut aamulla aivan parhaassa terässä. Näin painajaisia eräästä fantasiakirjasta jonka uusinta osaa olen odottanut jo jonkin aikaa ja unessa luin sitä mutta samalla koin kaikki tapahtumat ja olin mukana kun jotkut oudot tyypit hyökkäsivät linnaan ja tappoivat kaikki päähenkilöt (unen kirjalla ei ollut kyllä mitään tekemistä oikean kirjan kanssa, siinä esiintyi muun muassa Isildur). Ja sitten heräsin monta kertaa sekavana enkä ollut ihan varma siitä olinko valveilla vai en.

Olisi hauskaa jos oli varakas niin voisi ostaa vaikka tämän tai tämän tai tämän. Ja vaikka mitä muuta.
Yhden Etsy-ostokseni sain kyllä tänään mutta se oli halpa, pieniä värikkäitä ja vähän epämuodostuneita lasihelmiä askarteluharrastukseeni (voisikohan lasihelmistä ja metallilangasta tehdä jonkinlaisen tuikkuastian, jos sitä laittaisi lasisen kupin ympärille? Olisiko se vaarallista? Sellainen voisi olla hauska joululahja). Askartelukaupoissa näkemäni helmet ovat olleet vähän liian siistin näköisiä.
Postissa tuli kaksi Bookmooch-kirjaakin, tällä kertaa Hollannista (en muista meninkö junalla sen kaupungin läpi mutta koulullani oli sielläkin toimipiste joten se ei kauhean kaukana ollut Tilburgista).
Vielä kolme kirjaa tulossa, yksi kirjavaihtokirja lukematta ja muutama kirjaston kirja ja pari varaustakin noudettavana, lukemisesta ei ole vähään aikaan pulaan. En kyllä tiedä saanko luettua niitä kaikkia kirjaston kirjoja. Niissä on muutama sellainen jotka vaativat ehkä aavistuksen verran enemmän vaivaa ja saattavat olla vähän traagisiakin.

Mainostoimistostakin kuului lopulta. Olivat päätyneet johonkin toiseen, niin vähän epäilinkin. Olisin oikeasti halunnut sen työn mutta en ole hirveän pettynyt tai ahdistunut. Tuli ainakin taas harjoiteltua haastattelua ja siitä on aina hyötyä.

Kävin tänään ystävän luona syömässä mansikkakakkua ja leikkimässä kissan kanssa, se oli mukavaa.

4 kommenttia:

Laiza kirjoitti...

Minäkin hain yhteen mainostoimistoon ja odotan kauhulla että sieltä kuuluisi jotain.

Ihanat nuo etsyn polka dot korvikset, tilaisin heti, jos minulla olisi korvissa reiät.

seeds kirjoitti...

Luulen, että kissakin tykkäsi visiitistä, se oli varsin sosiaalisen oloinen sinua kohtaan, ja minä tykkäsin toki myös:)

Tuazophia kirjoitti...

Kyllä niitä helmiä ja metallilankaa voi kieputtaa purkin ympärille tuikkuastiaksi. Itse olen joskus tehnyt lasihelmistä ja metallilangasta mansetteja kynttilöihin.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Laiza, toivottavasti sinulle käy paremmin mainostoimiston kanssa kuin minulle :)

Seeds, siellä oli kyllä mukavaa käydä vierailulla :) Kissakin on niin etevä ja komea.

Tuazophia, kiitos tiedosta :) Niistä voisi tulla hyviä joululahjoja ihmisille jotka eivät ole ennen voineet polttaa kynttilöitä kissan takia.

Blog Widget by LinkWithin