14.10.2008

Väsymys ja soijarouhe

Minun piti olla tänään tehokas ja tehdä vaikka mitä mutta ei ole onnistunut. Jos edes saan käytyä kävelylenkillä (niin että vähän piristyisin) ja silitettyä tukikankaan kiinni hameenpalasiini (niin ettei sitä tarvitse tehdä illalla kurssilla) niin ehkä voin jättää muut huomiselle. Jos vaikka nukkuisin vaihteeksi paremmin ja olisin huomenna pirteä. Se ei kyllä ole kauhean todennäköistä mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Ajattelin olla kirjoittamatta tänään, pääni on aivan tyhjä ja ehkä on parempi olla kokonaan kirjoittamatta kuin kirjoittaa jotain sellaista mihin kykenen mutta kirjoitan silti. Jotenkin kirjoittamattomien päivien pitäminen tuntuu vaikealta, aivan kuin se johtaisi heti siihen että lopetan kirjoittamisen kokonaan.

Kokeilin tänään toisenlaista soijarouhetta. Tähän asti käyttämäni on ollut erilaista kuin useimmat kaupoissa näkemäni, se näyttää rouhituilta pavuilta ja muut jauhetuilta ja rouheeksi tehdyiltä (huomaa että olen hyvin perehtynyt asiaan). Nyt kokeilin tuollaista toisenlaista ja yllätyksekseni se toimi ihan hyvin nuudeliruuassani, tosin en oikein pitänyt sen rakenteesta (se muistutti liikaa jauhelihaa). Voi olla se sopii paremmin makaronilaatikkoon.
Proteiinien saamiseksi saa kyllä tehdä töitä, jos ei raaski ostaa juustoa eikä halua ostaa lihaa (täysin kasvissyöjää minusta tuskin tulee mutta minua ei haittaisi vaikka lihansyöntini vähentyisi entisestäänkin, aiemmin olen itse ostanut satunnaisesti jauhelihaa mutta ainakin keitossa ja makaronilaatikossa soijarouhe näyttää korvaavan sen aika hyvin).

Ajattelin kokeilla pääsisinkö eroon yksistä kengistä huuto.netin avulla eroon. Ne ovat ihan hyvät mutta malliltaan minulle kuitenkin sopimattomat. Ja siistimmät kuin miltä näyttävät kuvassa.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin