30.11.2008

Joulupuita ja muita

Askartelukutsujeni vieraiden laatu korvasi määrän (kiitos vielä, Rica!). Jatkoin vielä illalla askartelua ja kävin lopulta niin ylikierroksilla kaikesta luovuudesta että pääsin nukkumaan vasta kolmelta, se ei ollut niin kivaa. Muuten oli kyllä ja hyvää ruokaa ja seuraa ja hauskuutta.Aloitimme pienillä tähdillä jotka eivät vaikuttaneet kauhean vaikeilta mutta kuten lopputuloksesta näkyy niin niiden saaminen tähden mallisiksi oli vähän hankalaa ja turhauttavaa. Tuo pikkiriikkinen tähti onnistui ehkä parhaiten minun tekemistäni ja siihen sattui hauskasti kuviokin.


Sitten Rica teki kolmiulotteisia lumihiutaleita ja minä paperikukkia, jotka olivat hauskoja ja onnistuivat paremmin. Niitä voisi tehdä kokonaisen maljakollisen.
Siihen pari tuntia oikeastaan menikin, teen juontiin meni tietysti oma aikansa (eli jos järjestää tuollaisia kutsuja niin kolmisen ohjetta riittää).Minulla on jouluvalot joista en oikein pitänyt, niissä oli helmiä joista kyllä pidin mutta ne olivat hyvin kummallisen värisiä (tuossa kuvassa niitä näkyy vähän). Tajusin pari päivää sitten että helmet oli hyvin helppo poistaa (paitsi käytännössä, minulta meni varmaan tunti siihen), vaihdoin niiden tilalle paperia. Piirsin varjostimen sivun avulla kaavan ja lisäsin siihen sivulle siivekkeet niin että ne saisi kiinnitettyä toisiinsa. Käytin yhtä vanhaa Harlekiini-kirjaa (joka kertoo eronneesta pariskunnasta joka osuu samalle purjehdusmatkalle ja siitä mitä sitten seuraakaan) ja erään hajonneen kirjan kantta, siinä oli niin hauska kuva. Olen tuohon työhön todella tyytyväinen, täytyy sanoa.Tässä vaiheessa minun olisi kannattanut lopettaa mutta en pystynyt. Se sijaan askartelin Ricalta saamistani kartiolankojen kartioista joulukuusia. Kummallinen mielentilani saattaa näkyä niissä.


Tässä vaiheessa kello alkoi olla jo aika paljon ja minun olisi pitänyt tosissaan lopettaa mutta pääni oli niin täynnä ideoita etten raaskinut (tämä ei ole mikään mielisairauden oire vaikka saattaakin kuulostaa aika hullulta, vain inspiraatiota). Olen joskus aikaisemmin askarrellut hauskan paperipallon ja nyt taittelin "origamivesi-ilmapalloja". Niitä ilmeisesti täytetään vedellä ja heitetään ihmisten päälle. Minä tein niistä vain joulukoristeita. Niiden tekeminen oli hauskaa kun lopulta opin sen, kummallisen taittelun jälkeen paperijuttuun jäi reikä johon puhallettiin ja siitä pullistui pieni kuutio.

5 kommenttia:

Tuazophia kirjoitti...

Hienoja töitä! Erityisesti pidän tuosta viimeisestä kukasta.

Piti muuten kommentoida jo viimeiseen kommenttiisi, että sinulla on samanlainen, keltainen nalle kuin pikkusiskollani. Olenkohan kertonut tästä jo aiemmin? No, kuitenkin, siskoni nallen nimi on Oskari ja se on noin 27 vuotta vanha. Sen paras kaveri on minun vanha nalleni, Nalle eli Leena. :D

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Täytyy sanoa että minäkin olen aika tyytyväinen noihin töihin (paitsi niihin ensimmäisiin tähtiin).

Aika hauska tuo nallejuttu. Minä sain tuon nallen 2-vuotiaana eli se on suunnilleen samanikäinen. Sen nimi on Nalle, en ole ollut kovin kekseliäs nimien kanssa :)

M. kirjoitti...

"tämä ei ole mikään mielisairauden oire vaikka saattaakin kuulostaa aika hullulta, vain inspiraatiota"

No ei, taisit vain päästä illan aikana flow-tilaan! On kivaa kun mieli on avoin ja työt rullaa. :)

zache_ kirjoitti...

Vau! Sulla on oll kohtuu upea askarteluilta lopputulosten perusteella.

Anonyymi kirjoitti...

persoonallisia koristeita. Muutenkin olen blogiasi lukenut vaikka en kommentoinutkaan. Jatka samaan malliin ja muista keskittyä positiiviin asioihin elämässä. Kaikki hyvä tulee aikanaan kun jaksaa uskoa.
t.Ninni

Blog Widget by LinkWithin