28.11.2008

Ulko-Hebridit ja Daytona Beach


Lumen sulamisessa on se hyvä puoli että sain pyöräni varastoon kun se ei ollut enää juuttunut hankeen (unohdin viime viikolla aivan kokonaan sen että pyörä oli ulkona). Muuten se on aika tylsää.

Kadonnut pesutuvan avain oli palannut vaivihkaa paikalleen.

Olisi tehnyt taas jäädä vain nukkumaan mutta pakotin itseni ylös ja toimeliaaksi, olen pessyt pyykkiä, siivonnut (tosin en taida jaksaa imuroida), tiskannut, tehnyt töitä ja hoitanut asioita. Jos vielä onnistuisi menemään aikaisin nukkumaan niin olisi aika hyvä.

Minulle selvisi eilen että suklaavaihtoparini asuu Ulko-Hebrideillä. Se johti sitten tietysti Google Earthin ja Flickrin tutkimiseen, se vaikuttaa hyvin kauniilta ja mielenkiintoiselta paikalta. Sellaiselta jonne voisin hyvin kuvitella matkustavani lomalle, auto saattaisi tosin olla kätevä. Pidän vähän erikoisista saarista.
Ja Lochmaddy Uistin saarella kuulostaa paljon hauskemmalta kuin vaikka Birmingham tai Frankfurt. Tai Turku. Jokapäiväinen elämä ei kyllä varmaan ole siellä kovin hohdokasta tai romanttista.

Minulle pitäisi tulla paikallista suklaata Daytona Beachilta, parini ilmoitti eilen. Me kaikki kolme asumme meren rannalla mutta aivan eri maailmoissa.
Tuo vaihtaminen on hauska harrastus sen kansainvälisyydenkin takia.

1 kommentti:

Panu kirjoitti...

Ulko-Hebridit on myös se osa Skotlantia, jossa vielä puhutaan gaelia.

Blog Widget by LinkWithin