20.11.2008

Kutsu

Haluaisiko kukaan (turkulainen tai tänne pääsevä) tulla luokseni askartelemaan paperista joulukoristeita, esimerkiksi ensi viikon lauantaina (29.11., muukin päivä käy minulle)? Se tuntuu minusta jotenkin hauskalta idealta. Tarjolla olisi ehkä teetä ja vähän syötävää (nyyttikestiperiaatteella ehkä) ja erilaisia ohjeita esimerkiksi tällaisiin koristeisiin tai tällaisiin tai tällaisiin. Tai voisi leikata lumihiutaleita. Minulla on aika paljon paperia ja saksia (paitsi pieniä teräviä, jotka julma varas vei) ja liimaa ja sellaista, mutta omiakin materiaaleja voisi ottaa mukaan. Paperia ehkä kannattaisi, ellei haluaisin käyttää Harlekiini-pokkarin sivuja, esimerkiksi.
Kuulostaako aivan hullulta idealta?

8 kommenttia:

Rica kirjoitti...

Kuuma tee ja askartelu kuulostavat aika kivalta talviselta toiminnalta ja osallistun mielellään sellaiseen hauskaan ja hyödylliseen iltaan, nyyttiperiaatteineen kaikkineen.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Hauskaa :)

seeds kirjoitti...

Hauska idea minustakin! Itse olen tosin valitettavasti silloin töissä.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Se voi olla muukin päivä kyllä, esim. perjantai-ilta tai sunnuntai tai muu päivä, jos se sopii paremmin (ja jos sopii Ricalle), olisi hauskaa jos sinne pääsisi tulemaan useampi ihminen :)

seeds kirjoitti...

perjantain olen myös töissä, mutta sunnutai voisi vaikka käydä...

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Jos se sitten olisi sunnuntai, jos Ricalle käy (kun kukaan muu ei näytä innostuvan :)). Kolme ihmistä on kyllä ihan hyvä määrä, mahtuu ainakin.

Rica kirjoitti...

Sunnuntai on OK. :)

seeds kirjoitti...

Öh... anteeksi. Olen siis sittenkin sunnuntain töissä... joku ei osaa lukea kalenteriaan. *Nolo*

Blog Widget by LinkWithin